Gimbe

 • Més energia: El fet de no gestionar hàbilment els efectes de l’estrès en múltiples nivells de l’organisme fa disminuir la capacitat de disposar d’energia (de més energia) per allò que ens importa.

 • Però, com fem de l’estrès un aliat cap a millor productivitat, rendiment i felicitat en comptes de ser una víctima i estar atrapat en les conseqüències negatives d’estar estressat?

L'estrès és inevitable en la nostra vida, hi ha múltples tipus de fonts.
L’estrès és inevitable en la nostra vida

L’Estrès és la reacció a un o varis estímuls que destorben el nostre equilibri físic i mental; però també social i laboral. 

Aquest té vàries fonts: físiques, mentals, emocionals, socials, ambientals, digestives, estructurals….

 

COM PODEM MESURAR L’ESTRÈS?

Mitjançant la Variabilitat del Ritme Cardíac (HRV): la variabilitat temporal entre batecs successius del cor.

La HRV mesura i avalua l’impacte en el nostre organisme. És un indicador de l’estat del sistema nerviòs i del seu equilibri entre les branques simpàtiques i parasimàtiques.

 

+Energia -estrès
+Energia programa del Gimbe per una vida sense els efectes negatius de l’estrès

HRV I SALUT

Canvis en HRV han estat correlacionats amb 9 de les 10 causes principals de mort (als Estats Units) incloent:

 • Malalties del cor
 • Càncer
 • Dificultats respiratòries cròniques
 • Embòlia
 • Alzheimers
 • Diabetis
 • Pneumònia

HRV I RENDIMENT

L’entrenament és l’aplicació pautada d’estrès per produir una resposta biològica adaptativa necessària per millorar la salut física i el rendiment.

L’HRV es correlaciona amb:

 • Nivells de condicionament aeròbic
 • Estat de recuperació amb atletes de força i potència
 • Preparació per tolerar l’estrès físic
 • Indicadors de fatiga i sobreentrenament
 • Rendiment
 • Adaptabilitat
 • Risc de lesió
 • Molts paràmetres de salut.
+Energia Gimbe
L’energia de la qual disposem és limitada, hem d’aprendre a utilitzar-la

COM POTS INTERVENIR-HI

 • Conèixer què és l’estrès, i determinar-ne les causes principals a la nostra vida (prevenció)
 • Tenir informació diària de quina càrrega d’estrès patim (HRV)
 • Aplicar un pla integral (cos, ment, emocions, esperit en persona, relacions i entorn) per reduir els efectes negatius i maximtzar els efectes positius (recuperació i millora)
 • Millorar la capacitat d’adaptació de l’organisme (entrenament)
 • Desenvolupar les capacitats personals relacionades amb la gestió eficaç de l’estrès.

QUÈ T’OFERIM

+Energia -estrès

Fer una anàlisi i seguiment de l’HRV

Coneix quina és la teva càrrega d’estrès diària, setmanal i mensual., Així com la teva capacitat de resiliència. Estrès i resiliència, conjuntament amb el recull de les teves activitats diàries ens ajuden a visualitzar un mapa de l’impacte de l’estrès en el teu organisme.

Recuperació i Adaptació

 Pautar estratègies a múltiples nivells (físic, nutricional, emocional, personals i professionals) per ajudar-te a equilibrar la balança entre els efectes nocius de l’estrès i la teva capacitat de resiliència.

 

Canvis en la gestió de l’estrès:

Programa de Coaching per millorar les capacitats personals requerides per Incrementar la resiliència, la perspectiva positiva, així com la teva Energia.

Milloraràs el teu benestar i incrementaràs la satisfacció personal en la vida laboral i personal.

+Energia: un programa personalitzat per optimitzar la salut, el rendiment i i la gestió de l'estrès
+Energia, un programa del Gimbe

Contactan’s per iniciar el teu programa per obtenir més energia, més salut i més rendiment.

Un programa del Servei de Coaching del Gimbe amb vocació integral.

 

 

Més informació:

Llegeix articles relacionats al nostre blog

Contacta amb nosaltres a la recepció o al correu isaac@gimbe.com

Isaac Carreras Olivé

Master Integral Coach

isaac@gimbe.com

Aquests són els serveis que oferim

Coaching Integral

T'ajuda en el desenvolupament de les capacitats personals que et permetran millorar en allò que desitges (físic, mental, emocional, espiritual, relacional o professional)

Entrenament Personal

Un programa personalitzat optimitza el teu entrenament per a la millora de les condicions de salut, rendiment esportiu o rehabilitació.

Dietètica i Nutrició

L'alimentació és fonamental per equilibrar l'organisme enfront de les situacions d'estrès i essencial per disposar d'energia al llarg del dia.

EL MOVIMENT CONSCIENT

Sessions aptes per a tothom. Exercicis que busquen desenvolupar la força, la flexibilitat, la resistència i la postura sense hipertrofiar la musculatura ni estressar les articulacions. És una activitat ideal per complementar els teus entrenaments cardiovasculars, atlètics o de rehabilitació.

El Pilates Reformer ofereix una gran varietat d’exercicis i proporciona un treball muscular concèntric i excèntric en un mateix moviment, un alineament múscul-esquelètic i un treball ideal per les articulacions degut a la mancança d’impactes. A través de  resistències es pot afegir més o menys intensitat a l’entrenament.

Una activitat per a tothom amb un ampli ventall horari!

ET GARANTIM RESULTATS

Sessions exclusives amb un màxim de 5 persones, l’atenció per concentrar l’esforç en els teus objectius.

Tenim a disposició del client una sala exclusiva on tenim material d’última tecnologia amb un gran ventall de possibilitats per treballar-hi de manera individualitzada.

Som entrenadors personals però, sobretot, ens caracteritza la màxima professionalitat i proximitat al client. El nostre compromís es demostra mitjançant la continua formació i especialització de coneixements.

Entorn favorable: al Club Gimbe disposem del suport i col·laboració del conjunt de professionals (osteòpates, dietistes, fisioterapeutes, coach) que en un moment donat poden complementar, guiar i assessorar el treball per fer-lo així més complet i precís.

Cristina Lupon Vallès

Master Instructor per Stott Pilates & BodyART(R), Llicenciada en Educació Física, Master en Alt Rendiment Esportiu,

info@gimbe.com

Aquests són els serveis que oferim

Pilates Atlètic

Per complementar els entrenaments setmanals (atletes, ciclisme, triatlons, tennis…). Aporta un benestar general, millora la flexibilitat, la mobilitat articular i l’actitud postural, i proporciona estabilitat del core i de la zona lumbar.

Pilates Esquena

Classes adaptades a gent amb problemes de columna (escoliosis, hèrnies discals, protrusions…) amb l’objectiu d’enfortir i estabilitzar la zona central del cos i lumbar, tonificar la musculatura para-vertebral així com millorar l’actitud postural i disminuir el dolor d’esquena.

També és recomanable per persones amb osteoporosis.

Pilates Rehabilitació

Classes dissenyades per a aquelles persones que hagin patit alguna lesió i/o estiguin en procés de recuperar la salut funcional de la zona lesionada, per aleshores adaptar-se mi-llor al programa d’entrenament.

ELS OBJECTIUS

El nostre servei d’entrenament personal està dissenyat exclusivament per oferir la màxima personalització en el treball proposat i establir simultàniament empatia amb el client.

El nostre objectiu és fer de la pràctica física un dels moments més agradables del dia.

Combinem tot tipus de coneixement sobre l’activitat física amb d’altres camps com el coaching, multiplicant els recursos per arribar més aviat als objectius. Busquem, així doncs, l’eficiència de la nostra feina i del vostre temps.

Pèrdua de pes, força, resistència, mobilitat muscular, arc de moviment… són alguns dels aspectes que treballem i enllacem en funció dels vostres objectius, perquè el resultat final sigui immillorable.

Orientació muscular: incidim directament en el treball muscular ja que entenem que el client es mereix solucions i respostes per a qualsevol desenvolupament de la seva musculatura (el principal motor del cos perquè puguem fer tot l’espectre de moviments possibles).

A més, els nostres programes són funcionals i inclouen exercicis que corregeixen els mals hàbits posturals. D’aquesta manera, aconseguim fer un treball eficient i complet que et fa sentir millor.

Servei obert a socis i a no socis.

 

ELS BENEFICIS

Tots els nostres entrenadors personals treballen amb el mateix protocol i sistema de treball: una programació orientada als resultats, perquè aconseguir els teus objectius és la nostra prioritat.

Les nostres sessions són específiques per allò que necessites.

ET GARANTIM RESULTATS

Tenim a disposició del client una sala exclusiva on tenim material d’última tecnologia amb un gran ventall de possibilitats per treballar-hi de manera individualitzada.

Som entrenadors personals però, sobretot, ens caracteritza la màxima professionalitat i proximitat al client. El nostre compromís es demostra mitjançant la continua formació i especialització de coneixements.

Entorn favorable: al Club Gimbe disposem del suport i col·laboració del conjunt de professionals (osteòpates, dietistes, fisioterapeutes, psicòlegs) que en un moment donat poden complementar, guiar i assessorar el treball per fer-lo més complet i precís.

TOTA LA INFORMACIÓ QUE NECESSITES

Preus: Consultar a la recepció del club.

Opcions:

 • Sessions de 30, 45 i 60 minuts.
 • Sessions úniques o múltiples sessions.
 • Sessions individuals o en grups reduïts.
 • Ens adaptem als horaris i a les necessitats de tothom.
 • Espai reservat per conduir les sessions.
 • Compartint coneixement amb d’altres professionals (osteòpates, fisioterapeutes, dietistes, psicòlegs).

info@gimbe.com

Tens un xic que fa anys? Doncs fes quelcom diferent per ell!

Gimbe organitza festes d’aniversari on els vostres fills podran gaudir amb els seus companys i familiars del seu aniversari.

Un dia ple d’emocions on podran gaudir de fer esport en forma de jocs, piscina i un bon esmorzar o berenar, tot bufant les espelmes.

Els pares i familiars podreu gaudir d’una estona per vosaltres a Café Gimbe. Estaran encantats d’oferir-vos un bon esmorzar o berenar!

Mes informació a recepció o per telèfon 93 874 48 07

info@gimbe.com

Ludoteca

Servei

Fisioteràpia

Servei

Aprendre a nedar és una necessitat, però també una experiència d’allò més divertida de les mans dels nostres tècnics.

Saber navegar les pors i incerteses amb un bon fer, empatia, lideratge i compassió és vital per facilitar un aprenentatge satisfactori i exitós. Al Gimbe us oferim la possibilitat d’aprendre a nedar de forma individualitzada -a qualesvol edat. És especialment indicat pels més xics o per aquells que tenen alguna dificultat amb el medi aquàtic.

L’Entrenador Personal, permet realitzar l’activitat en l’horari preferit, escull dia, hora i durada de la sessió i t’ensenyarem a nedar!

Gerard Teixidó

Llicenciat en Educació Física

info@gimbe.com

Un espai ideat pels més xics de la família.

Els xics podran fer diverses activitats mentre els pares podeu dedicar una estona al vostre cos i ment a  Gimbe o, simplement, aprofitar per treure temps per a tu.

Servei gratuït per a fills de soci o nens que estan inscrits alguna de les activitats infantils que oferim.

Horari: de 17:30h a 20:00h de dilluns a divendres

 

 

info@gimbe.com

Esportistes d’Elit al Gimbe

Al Gimbe, des dels nostres orígens (1973) que, ajudem a esportistes d’Elit a disposar de la forma física necessària per gaudir i rendir al màxim del seu esport i activitat.

Pel nostre centre han passat esportistes de renom com Jordi Tarres, Carles Checa, Toni Elías (pare i fill), Núria Piques, l’expedició manresana a l’Everest, participants al Dackar, corredors de fons, jugadors de bàsquet, de fútbol, i un llarg etc.

Tenim l’experència d’ajudar a professionals, tenim el coneixament d’esport i rendiment així com unes instal·lacions preparades per oferir-te el què necessites per rendir al millor nivell en el teu esport.

Serveis relacionats

 

Entrenament Personal

 

Fisioteràpia

 

Assessorament nutricional

 

Coaching Integral

info@gimbe.com

Des de fa molts anys la fisioteràpia està integrada als serveis que us oferim des del Club Gimbe. Resulta un element imprescindible en la rehabilitació de lesions, esportives o no, així com molt recomanable com a complement preventiu i pal·liatiu de l’entrenament esportiu.

La Fisioteràpia al Gimbe, té múltiples vessants (Salut, rehabilitació, rendiment esportiu) per tal de poder-vos ajudar en allò que més necessiteu, amb experiència i professionalitat. És per això que oferim diferents modalitats de tractament.

Josep Belmonte/Chus Del Rincon

Fisioterapeuta

info@gimbe.com

Aquests són els serveis que oferim

Drenatge Limfàtic Manual Terapèutic

És una forma de massatge que activa la circulació del nostre sistema limfàtic perquè funcioni correctament, eliminant substàncies de desfet que podrien ser tòxiques pel nostre organisme i provocar certes patologies.

Tractament de lesions Esportives
Tractament i rehabilitació de dolors d'Esquena
Ecografia Múscul-Esquelètica

Què és la Ecografia Múscul-Esquelètica?

Aquest tipus d’ecografia ens permet explorar diverses estructures de l’aparell múscul-esquelètic com, tendons, lligaments, burses, músculs, cartílags i superfícies òssies fonamentalment. Les imatges s’obtenen a temps real amb el que podem observar zones del nostre organisme en moviment com la contracció d’un múscul, el lliscament d’un lligament, desgast del tendó o veure que succeeix al moure una articulació d’una manera determinada.

Quines lesions podem observar?

Inflamatòries: “dels tendons (tendinitis)”, de las burses (bursitis), vessament de líquid articular, abscessos, etc.

Degeneratives: dels tendons, lligaments, cartílags, etc, como conseqüència de determinades malalties o d’esforços repetits durant llargs períodes de temps, poden patir un procés de “desgast”.

Traumàtiques: contusions, hematomes, ruptures de fibres en músculs, tendons, lligaments… l’origen pot esdevindré de l’àmbit esportiu, laboral, accident de tràfic, accident domèstic etc..
La ecografia identifica aquestes lesiones, avalua la gravetat i serveix també per valorar l’evolució.

Quiromassatge

De relaxació, esportiu o rehabilitació.

Les manipulacions que emprem promouen la circulació, la relaxació i el benestar, però a més a més, contribueixen a disminuïr i/o fer desaparèixer les contractures, la tensió i la rigidesa musculars.

Rehabilitació a l'aigua o a Fitness

L’objectiu és que després de patir una lesió, es pugui tornar a realitzar l’activitat física tal i com es feia prèviament.

Ens basem en el treball actiu de la persona controlat en tot moment pel fisioterapeuta, per tal d’assolir plenament els nivells de funcionalitat anteriors a la lesió.

Embenats Funcionals Kinesotaping

Diferents tècniques d’embenat que actuen sobre el sistema múscul-esquelètic i limfàtic amb l’objectiu d’accelerar el procés de millora de diferents dolències i lesions.

Reflexoteràpia

S’apliquen pressions i/o massatge a diferents punts de la planta del peu i també en el seu conjunt, per tal d’influir de forma reflexa sobre els òrgans i vísceres que hi tenim representats i així obtenir un equilibri entre ells.

Pàrquing

Servei

Cafeteria

Servei

Estar al mig de Manresa ens agrada perquè formem part del moviment d’aquesta ciutat vibrant, i sobretot perquè tenim un pàrquing amb grans descomptes just al costat de les instal·lacions del GIMBE (a l’estació de busos i de FGC).

Quan et dónes d’alta com a soci, et regalem 20 hores de pàrquing, i si t’agrada aquesta facilitat, només per ser soci del GIMBE tens targetes recarregables a  preus ESPECIALS.

Pàrquing de l'Estació

Cotxes i motos

info@gimbe.com

Al Cafè del Gimbe som el vostre espai de trobada, per conversar i gaudir de les vostres amistats, oferint-vos una manera saludable de menjar.

Al matí us oferim uns esmorzars energètics per a preparar-vos pel vostre dia, ajudant a recuperar-vos de l’esforç de l’activitat física.

Al migdia us oferim una cuina senzilla, casolana i saludable amb una varietat de plats per a tots els gustos. Oferim Menú, Plat combinat i També amb opcions vegeterianies.

I a la tarda, els berenars variats que us preparant per l’activitat de la tarda, l’energia que us fa falta per encarar el final del dia amb empenta.

Monica, Alba i Marta Bernadich i Comes

Les nenes del Cafè

info@gimbe.com

Al teu servei per ajudar-te des de bon començament

Al Gimbe tots els clients poden gaudir d’un servei d’Assessorament Esportiu gratuït. 3 sessions per començar amb força!

Un programa ben orientat és fonamental per tal d’obtenir els resultats desitjats i evitar lesions o inconvenients.

És una oportunitat per coneixen‘s millor i per part nostre poder-vos orientar sobre quines de les moltes activitats que us oferim són les més adequades pels vostres propòsits.

Aquest seguiment i atenció personal l’oferim només fer-te soci del Gimbe, tant si estàs interessat en activitats dirigides, fitness o piscina, sigui quin sigui el teu objectiu. I al llarg de la teva estada al nostre centre, et seguirem d’aprop, amb atenció professional, per poder-te ajudar en tot moment.

El servei inclou:

 • Orientació al Gimbe i a les seves activitats
 • Valoració Física
 • Programa inicial per a la piscina o sala de fitness
 • Seguiment i actualització

Juan Barroso

Llicenciat en Educació Física

info@gimbe.com

Per un petit preu al mes pots disposar de la teva pròpia taquilla, i no anar carregat amb totes les coses que necesites per poder practicar el teu esport preferit. I si fas un pagament anual, tens 6 mesos gratuïts de guixeta. Pots consultar preus a recepció.

info@gimbe.com

Estètica

Servei

Gaudeix de les instal·lacions i serveis que t’ofereix el Gimbe

fes-te soci