Gimbe

Posicionament crític davant del 3er tancament

Blog > General > Posicionament crític davant del 3er tancament
8 de gener de 2021

Per a nosaltres tornar a tancar és un cop dur.

Un cop que a més creiem que no ens mereixem i que no té gaire sentit. Ens costa molt d’entendre com el nostre sector, amb coherents mesures de prevenció, no és considerat un servei essencial. Ens dediquem a ajudar les persones a prendre responsabilitat per a la seva salut, a cuidar-se adquirint i practicant hàbits saludables de forma regular i constant. Els beneficis per a la salut de la pràctica física estan àmpliament demostrats i avalats, i no parlem només de la salut física, sinó de la mental i l’emocional.

Creiem que és en moments com aquests en què són aquestes les actituds i comportaments que s’haurien d’encoratjar, i si és necessari, amb les mesures preventives requerides, com ho han estat la limitació d’aforaments, la limitació d’espais per a cada usuari en les classes dirigides, o la ventilació natural o forçada als diferents espais. Creiem que ens hem adaptat i ho hem fet bé. Fins i tot, al tancament dels vestidors i la crueltat de requerir mascareta per a fer activitat física -malgrat les restriccions d’aforament, espais amplis per a cada usuari i a tenir finestres obertes en ple hivern! Aquestes últimes mesures ens han descoratjat molt, ja que semblaven està fetes amb la intenció de minar la nostra activitat, a tenir-nos oberts, però a desmotivar i fer del tot incòmode la pràctica d’activitat saludable als nostres centres. Oberts però buits.

Naturalment no ens podem deixar d’esmentar que hem fet aquestes adaptacions a la nostra activitat, sense cap ajuda o suport per part d’aquell qui ens les exigeix.

Malgrat tot, al DiR GIMBE, no ens deixarem vèncer pel desànim.

Sabem que no som els únics que patim i com el nostre sector n’hi ha d’altres. Ens empeny la força de fer allò que ens agrada, de saber que el què fem és important i que la nostra il·lusió en el fer és la vostra alegria de moure ‘us i sentir-vos bé amb vosaltres mateixos, millorant la vostra forma física i la vostra salut. I això ens empeny, ens empeny i ens motiva molt. I no defallirem. Som aquí.

Si, som aquí. Tancats, però oberts no tan sols en il·lusió i empenta sinó també en serveis que us oferim perquè pugueu continuar cultivant hàbits saludables i alegria. Consulteu les novetats al nostre web i xarxes socials.

Finalment, i un cop més, també volem agrair als serveis de Salut la seva feina al peu del canó. Segurament són els que estan més cansats de tot plegat i així i tot hi són amb dedicació. El seu esperit de resiliència i dedicació és també la nostra inspiració. Un agraïment sincer.

La direcció del DiR GIMBE


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *