Gimbe

El Repte 2021

Accedeix / registra't

27 students

 

Inscriure’m

 

Perdre greix, tonificar, canviar l’aspecte de certes zones del cos que no ens agraden són, probablement, dels propòsits més desitjats per aquest any (i, probablement, de l’any passat…i de l’altre!!!). I la veritat és que no és gens fàcil. Es necessita una correcta i molt equilibrada combinació de nutrició i entrenament, una bona predisposició per adoptar els canvis necessaris, i una mentalitat d’acer per mantenir-los en el temps i aconseguir la teva millor versió.

És per això que, des de DIR Gimbe, hem creat un nou repte, el d’oferir-te resultats visibles i perdurables en el temps, Volem acompanyar-te i ajudar-te perquè, a través de l’alimentació i d’un bon entrenament, aconsegueixis el teu objectiu. I, el més important encara -i el nostre màxim repte,!- que aprenguis a disfrutar del plaer de cuidar-te, que entenguis que per menjar sa no s’ha de renunciar al plaer d’un bon àpat, i que entrenar no és un càstig sinó una afició molt saludable que t’ajuda a veure’t millor, però també a sentir-te més bé que mai. Volem que tinguis ganes d’entrenar, de dedicar-te aquesta estona només a tu!

I com ho farem? Un cop inscrit i definit el teu objectiu, cada setmana rebràs el menú proposat pel nostre equip de nutricionistes i l’entrenament de fitness a seguir, juntament amb tot un seguit d’activitats dirigides pels nostres tècnics que t’ajudaran a agilitzar el procés de pèrdua de greix i, alhora, a divertir-te, compartir impressions i relacionar-te amb la resta de participants. A més, durant la setmana obtindràs també vídeos i tips d’informació per ajudar-te a mantenir la motivació, aprofundir més en el coneixement dels dos grans blocs de treball i desafiar-te a través dels nostres reptes…perquè no defalleixis mai!

A més, podràs participar també en el grup privat de Facebook, creat per recolzar-nos, ajudar-nos, resoldre qualsevol dubte i compartir el dia a dia, així com una sessió setmanal en directe amb la nostra nutricionista, per poder rebre respostes en el mateix moment, comentar com ha anat la setmana, mantenir la motivació al màxim i tenir tota la informació per encarar els propers dies.

Aquest és el pla…

1. Dieta Setmanal detallada, amb receptes i aclariments

2. Pla d’entrenament amb vídeos explicatius.

3. Accés a la plataforma virtual Dir Gimbe a la carta per tal de seguir la graella d’activitats dirigides online que complementen el pla d’entrenament i t’ajudaran a assolir el teu objectiu més ràpidament.

4. Participació en activitats dirigides online proposades en l’entrenament.

5. Xerrades online vídeos explicatius i tips amb receptes i consells per fer-te més fàcil el camí cap a la teva millor versió.

6. Grup de Facebook privat en directe, per poder resoldre in situ qualsevol dubte, rebre informació en directe i encarar la setmana amb energia.

7. Sessions setmanals per poder ajudar-vos, resoldre dubtes i mantenir la motivació a tope, sentint-vos acompanyats de persones amb el mateix objectiu!

El repte comença oficialment el dilluns 11 de gener i finalitza el diumenge 21 de febrer. Tot i així, cada dilluns començarà el repte un nou grup, que el finalitzarà el diumenge de sis setmanes després.

Hem deixat el millor pel final… El preu per poder formar part d’EL REPTE, amb accés a tota la informació proposada, a la plataforma virtual d’activitats dirigides i participació a les activitats a l’aire lliure proposades és de 49’95€.

Els Socis de DiR Gimbe i clients d’Alternatura podeu gaudir d’un preu especial, demaneu el vostre cupó de descompte a ssoria@dir.cat

Inscriure’m

 

Els nostres técnics

 

Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacta amb nosaltres a ssoria@dir.cat

Instructors

49,90 €