Gimbe

El Repte 2021

Accedeix / registra't

28 students

 

Vull inscriure’m!

Arriba el bon temps, i perdre greix, tonificar, canviar l’aspecte de certes zones del cos que no ens agraden són, probablement, dels propòsits més desitjats. I la veritat és que no és gens fàcil. Es necessita una correcta i molt equilibrada combinació de nutrició i entrenament, una bona predisposició per adoptar els canvis necessaris, i una mentalitat d’acer per mantenir-los en el temps i aconseguir la teva millor versió.

Però els resultats de la primera edició de El Repte ens demostren que és possible fer-ho. És per això que, hem preparat una segona edició, El Repte Primavera, per tal d’oferir-te resultats visibles i perdurables en el temps. Volem acompanyar-te i ajudar-te perquè, a través de l’alimentació i d’un bon entrenament, aconsegueixis el teu objectiu. I, el més important encara –i el nostre màxim repte,!– que aprenguis a gaudir del plaer de cuidar-te, que entenguis que per menjar sa no s’ha de renunciar al plaer d’un bon àpat, i que entrenar no és un càstig sinó una afició molt saludable que t’ajuda a veure’t millor, però també a sentir-te més bé que mai. Volem que tinguis ganes d’entrenar, de dedicar-te aquesta estona només a tu!

I com ho farem? Un cop inscrit i definit el teu objectiu, cada setmana rebràs el menú proposat pel nostre equip de nutricionistes i l’entrenament de fitness a seguir, juntament amb tot un seguit d’activitats dirigides pels nostres tècnics que t’ajudaran a agilitzar el procés de pèrdua de greix i, alhora, a divertir-te. A més, durant la setmana obtindràs també vídeos i tips d’informació per ajudar-te a mantenir la motivació, aprofundir més en el coneixement dels dos grans blocs de treball i desafiar-te a través dels nostres reptes…perquè no defalleixis mai!

En El Repte Primavera tindràs:

1. Dieta Setmanal detallada, amb receptes i aclariments

2. Pla d’entrenament, cada setmana et proposem 3 entrenaments amb les fitxes i els vídeos corresponents a les sessions i les pautes corresponents, dirigides per professionals de l’Activitat física.

3. Accés a la plataforma virtual Dir Gimbe a la carta per tal de seguir la graella d’activitats dirigides online que complementen el pla d’entrenament i t’ajudaran a assolir el teu objectiu més ràpidament.

El repte comença oficialment el dilluns 19 d’abril i finalitza el diumenge 30 de maig. Tot i així, cada dilluns començarà el repte un nou grup, que el finalitzarà el diumenge de sis setmanes després.

Hem deixat el millor pel final… El preu per poder formar part d’EL REPTE,  és de 49’95€.

Els Socis de DiR Gimbe i clients d’Alternatura podeu gaudir d’un preu especial, demaneu el vostre cupó de descompte a ssoria@dir.cat

Inscriure’m

 

Els nostres técnics

 

Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacta amb nosaltres a ssoria@dir.cat

Instructors

49,90 €