Gimbe

El Repte 2021

El Repte 2021

This content is protected, please and enroll course to view this content!

8 respostes a “La teva dieta. Menú setmanal”

 1. Es important saber les quantitats per poder aconseguir els objectius de definició? o com ho hauria de fer per controlar-ho?

  Respon
  • Bon dia Xavi,

   Si, és important saber les quantitats.
   Quan tenim l’objectiu de definir (i no hipertrofiar) és important tenir en compte les recomanacions sobre el consum de proteïna, que per a aquest objectiu serien 1,4-1,8g de proteïna/Kg pes. Un cop definit això, les racions de proteïna s’han de distribuir en els àpats que facis durant el dia i especialment tenir-ho en compte pre i post entrenament.

   Salutacions i molts ànims!

   Laura Pérez
   Dietista-nutricionista del Repte

   Respon
 2. Hola!
  Aquesta setmana només he pogut obrir l’apartat de receptes i el vídeo del primer entrenament. Penso que seria important poder accedir al menú setmanal i la llista de la compra el divendres abans de començar la següent setmana, per poder-nos planificar i fer batchcooking.
  És possible?

  Respon
  • Fet! Era la intenció però no vam arribar-hi! Aquesta setmana ho esperem poder fer. Per tal que es desbloquexi el contingut de la següent setmana, cal contestar primer el qüestionari de com ha anat la setmana el divendres.
   Salut i energia,
   L’equip del Repte!

   Respon
 3. Bon dia Isaac!
  El format del qüestionari m’ha distret ja que no me n’he adonat com el podia obrir fins avui! Em pensava que estava bloquejat i al dir-me que l’havia de contestar he pensat que alguna cosa no havia fet bé! jajaja
  Fet!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *