Gimbe

El Repte 2021

El Repte 2021

This content is protected, please and enroll course to view this content!

16 respostes a “Respon a la pregunta oberta del qüestionari”

 1. He valorat amb un “força bé” perquè malgrat no segueixo estrictament els entrenaments i la dieta proposada, he fet canvis importants a les meves rutines. Aquesta setmana he aconseguit cuinar cada dia i malgrat que no he seguit les receptes de la Laura he fet cuina equilibrada i saludable.
  Seguim!

  Respon
 2. Hola Isaac!
  Sembla que no ha quedat registrada la meva resposta al qüestionari i no puc accedir al contingut de la tercera setmana.
  Gràcies!

  Respon
 3. Jo tampoc puc acceder al contigut de la tercera setmana, hi aniria bè per veure els menús…
  Jo com també diu l’altre Roser tampoc vaig seguint estrictament els menús proposats, però intento menjar millor.

  Respon
 4. Bon dia!!!
  Jo també he valorat amb un força bé. Hem introduit alguna recepta de les proposades, les cremes sense làctics i amb plantes aromàtiques ens han agradat molt.
  En quant a l’entrenament…. estic fent adaptacions a les meves necessitats personals, però em serveixen de guia i m’ajuden a mantenir la motivació; així que gràcies.
  Un dels reptes és el tema material. Li vaig comentar a la Mo i aquí ho deixo…. buscar alguna fórmula de “lloguer” per alguns discos o peses???
  Moltes gràcies!!!!
  Rakel

  Respon
 5. Ah!!! i a mi tampoc se m’han desbloqueat tots els continguts de la tercera setmana i la resposta del qüestionari de valoració de la segona setmana em sur com a erroni.
  Petons de diumenge!!!!
  Rakel

  Respon
  • Hola Xavier,

   Bon dia.
   Aquesta setmana això està creant confusió i problemes. Disculpeu, ho organitzarem millor.
   Hi ha dos pàgines de qüestionari. Una que hi ha una pregunta amb múltiples opcions de resposta, i una altra pàgina on hi ha una pregunta oberta.

   Cal contestar les dues.
   Un cop fet tindreu accés a la dieta i la llista de la compra, que ja estaven disponibles el divendres. Volíem facilitar-vos l’operació pel cap de setmana i sembla que tècnicament no ens n’hem sortit.

   Quan ho hem programat i comprovat, funcionava.

   Si us plau, proveu de contestar les dues, i marcar com a completat les dues pàgines de qüestionari.
   FEU-NOS SABER SI ES DESBLOQUEJA AIXÍ EL CONTINGUT.

   Moltes gràcies

   Respon
 6. Jo ara al tenir-ho bloquejat el “Questionari de valoració de la 2ona setmana” em surt com a erroni i aqui a la pregunta oberta, no veig ni la pregunta que he de respondre. Em surt en vermell: Sorry! You can not view this item right now. It will become available when you completed

  Respon
 7. Jo ho he valorat amb un “força bé” perquè tot i que intento seguir el menú proposat, acabo fent algun canvi o fent un àpat durant la setmana totalment fora del que diu el menú. Pel que fa a l’exercici segueixo el pla d’entrenament els dimarts, dijous, dissabte i diumenge, però de les sessions de dilluns, dimecres i divendres només en faig 1 o 2

  Respon
 8. Jo ho valoro amb un molt bé perquè crec que ho estic fent en un moment idoni, necessitava cuidar-me i m’esteu ajudant moltíssim. Gràcies a la iniciativa estic seguint totes les pautes que ens doneu a nivell alimentari i pel que fa als entrenaments els faig sencers, ja que a casa em respecten aquesta estona per a mi i em va fantàstic per a moltes coses, no només el fet de posar-me en forma. Gràcies de nou!!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *