Gimbe

Ensenyem a nedar als nens i les nenes mentre juguen

La piscina és una activitat esportiva, relaxant i una diversió contínua per als nens i nenes. Tenim activitats per a cobrir tot el cicle d’aprenentatge dels més petits per a aconseguir superar les tres etapes fonamentals:

Llegeix més

La supervivència en el medi aquàtic
La capacitat de moure’s a l’aigua
L’adquisició dels estils i les especialitats esportives amb el seu reglament.

Neda per a millorar el teu cos i relaxar la teva ment

Els beneficis que rep el nostre cos en practicar la natació recauen en la musculatura, les articulacions, i la flexibilitat (aquests conjunt, redueix els símptomes de mal d’esquena).

Llegeix més

Nedar també estimula la nostra capacitat motriu, millora la circulació, ens relaxa i, atenció, pot millorar la nostra memòria. Tenim moltes activitats perquè la piscina no només sigui un exercici saludable sinó, sobretot, un moment de diversió.

Prepart, postpart i nadons a l’aigua.

EMBARASSADES. Els beneficis dels exercicis aquàtics per a embarassades són múltiples. Per una banda, ajuden a mantenir en forma tota la musculatura del cos i augmenten la flexibilitat de totes les extremitats, per l’altra, ajuden a les mares a alliberar-se del pes extra que porten a través de les tècniques de relaxació i flotació.

Llegeix més

NADONS. Tenim classes especials per a nadons a partir de 6 mesos, en els que treballem diferents aspectes del seu desenvolupament i on els més petits del GIMBE tenen una experiència plena amb el medi aquàtic.

Nedar per a la correcció postural i el mal d’esquena

Quantes vegades heu sentit que anar a la piscina millora les posicions corporals dels individus? Això és perquè a través de la natació podem reforçar la musculatura de determinades zones que en la nostra vida quotidina pateixen fortes tensions i/o sobrecàrregues.

Llegeix més

Si tens problemes a l’esquena pots participar en les nostres classes específiques o demanar als nostres professionals que et facin un programa a mida perquè el vagis practicant pel teu compte.

Activitats a la piscina

Aquabalance

Una activitat que no et deixarà indiferent. Amb l’ús d’unes planxes que floten dins la piscina, aconsegueixes un treball d’equilibri, força i coordinació, al mateix temps que gaudeixes d’una nova forma de fer exercici.

Veure horaris de l'activitat

Aqua Activa't

Activitat aquàtica de baixa intensitat on es realitza un treball global, variat i lúdic. Ideal per gaudir dels beneficis del treball en el medi aquàtic.  

Veure horaris de l'activitat

Aqua DiR

Activitat aquàtica on es treballarà la tonificació de braços i cames de forma global, sense impacte i amb un treball cardiovascular, aprofitant la resistència de l’aigua i utilitzant material propi del medi aquàtic.  

Veure horaris de l'activitat

Gaudeix de les instal·lacions i serveis que t’ofereix el Gimbe

fes-te soci