Gimbe

Demana al teu metge permís per a realitzar activitat física i exercici. Fes-lo el teu millor aliat en la teva salut comentant-li quins són els teus objectius i quines activitats tens pensat/da realitzar. Demana-li recomanacions particulars que has de tenir en compte, segons el teu estat de salut, per poder fer exercici no tan sols sense risc, sinó amb les millors garanties per millorar el teu estat de salut actual.
Un cop al Gimbe, fes servir el nostre servei d’assessorament esportiu de la Sala de Fitness. Sol·licita cita amb els nostres tècnics i t’ajudarem a posar la pràctica la prescripció mèdica, i/o t’orientarem sobre quin és el millor ús que pots fer de les nostres activitats, programes i instal·lacions.
Personalitzem el teu programa perquè s’adapti a les teves necessitats i objectius. No dubtis doncs a consultar-nos, volem ajudar-te de la millor manera!
Els instructors de les nostres activitats, t’acolliran al grup classe i t’ajudaran a adaptar la pràctica en cas que sigui necessari.
Durant l’activitat ets el millor monitor que pots tenir. Tu sents i saps l’esforç que fas i com el teu cos el tolera. T’animem a què mantinguis l’atenció, obert a les recomanacions dels nostres tècnics, però atent a com t’adaptes i respons al treball.
És molt recomanable portar sempre aigua, i anar-ne bevent al llarg de l’activitat.
L’endemà de l’activitat o l’endemà són bons indicadors per saber com el teu cos ha rebut i com metabolitza la pràctica física realitzada. És bo que comparteixis amb nosaltres les teves sensacions, així sabrem com ajudar-te millor, monitoritzar el teu progrés i cuidar la teva salut.

Bona pràctica.