Gimbe

DIR GIMBE JUNIORS ESTIU 2021

Programa d’activitats dirigides

Si tens entre 11 i 14 anys i t’agraden les activitats dirigides, tens una gran oportunitat per iniciar-te en algunes d’elles!!

Una bona manera de conèixer-les i començar a aprendre la tècnica de manera correcte d’alguns exercicis, ja que els nostres tècnics incidiran molt en això. D’aquesta manera quan s’arribi a l’edat adulta es podrà gaudir plenament d’aquests activitats de la manera més segura per entrenar d’allò més bé.

CONEIX ALGUNES DE LES ACTIVITATS:

AquaSurf

També com els adults, activitat que es realitza al medi aquàtic, sobre una planxa flotant, on a sobre d’ella es realitzen diferents exercicis amb l’objectiu de tonificar la musculatura i guanyar estabilitat a nivell de core.

Dansa Tik Tok / Dansa Urbana

Activitat de ball adaptada pels més joves, amb l’objectiu de treballar la coordinació i bon treball a nivell cardiovascular, de la manera més divertida, amb musica actual i gaudint del moviment.

Cross HIIT

Simulant un treball de HIIT adult, es realitzen diversos exercicis funcionals amb l’objectiu de treballar de manera simultània a nivell muscular i a nivell cardiovascular. Entrenament molt complet.

Dilluns, dimecres i dijous de 17:15 a 18:15 hores

INICI DE CURS: 28 de juny

39,95€ mensual

Si t’inscrius abans del 23 de juny, el juny et surt gratuït.