Gimbe

Avantatges

Quan diem que formar part del GIMBE és molt més que ‘anar al gimnàs’ és, en part, per aquests avantatges exclusius per a tots els nostres socis.

El GIMBE és un dels primers gimnassos de Manresa i, actualment, és conegut per la familiaritat de l’ambient, el nivell formatiu de l’equip, l’excel·lència i la modernitat de les instal·lacions i la seva oferta integral per al benestar de les persones.

El pack de benvinguda que regalem a tots els nous socis.

 

* Fins esgotar existències.

El servei és gratuït per a fills de socis i pels xics que realitzin un curset o activitat al Gimbe. L’horari és de 17 a 20 hores.

El conveni que tenim amb el pàrquing de l’estació t’ofereix unes tarifes molt atractives.

 

Ens encanten les celebracions. Mensualment fem una festa i celebrem amb un brindis els aniversaris del nostres socis. A més a més, aprofitem la celebració per a obsequiar els socis més fidels.

Gent Gimbe

Una colla d’amics més enllà del gimnàs. De tant en tant, ens agrada compartir esmorzars un cop acabada la classe, fins i tot,  ens posem guapos i guapes i anem sopar plegats a fora del GIMBE. La raó? Les classes ens apropen a persones que acaben esdevenint amics i amigues.

Augmentem la motivació dels nostres socis.  Descobreix el crema calories, classes especials, entrenaments personals… No et quedaràs indiferent.  45 anys d’experiència ens avalen

Gaudeix de les instal·lacions i serveis que t’ofereix el Gimbe

fes-te soci