Què són les

Activitats

Dirigides

Les Activitats Dirigides són activitats guiades per un tècnic o tècnica.
És l’exercici ideal per a mantenir alts els nivells de motivació i assegurar que obtens el millor de cada entrenament.
Barrejar aquestes activitats dirigides amb la teva rutina de fitness és una bona manera d’aconseguir l’equilibri en el teu entrenament.

Activitat de Ball

ZUMBA

FORÇA

20%

CÀRDIO

80%

METABÒLIC

30%

FLEXIBILITAT

20%

Beneficis de l'Activitat

La Zumba és una activitat coreografiada fàcil, divertida i diferent. Hi desenvoluparàs un treball cardiovascular en què la música hi juga un factor determinant. En aquesta activitat treballaràs la capacitat cardiovascular, l’agilitat i l’expressió corporal. Viu el moment i gaudeix de la música.

Activitat de Ball

RITMES

FORÇA

20%

CÀRDIO

50%

METABÒLIC

20%

FLEXIBILITAT

10%

Beneficis de l'Activitat

Mou-te al ritme de la música dels anys 70′, 80′ i 90′ és una experiència divertida i cardiovascular dissenyada especialment per aquest grup d’usuaris. Viatja pel temps amb melodies nostàlgiques mentre t’exercites de manera amena i saludable. Una activitat, per mantenir la vitalitat i el benestar a través de la música i el moviment.

Cardio-Tono

BODY PUMP

FORÇA

70%

CÀRDIO

30%

METABÒLIC

40%

FLEXIBILITAT

10%

Beneficis de l'Activitat

El Body Pump és una sessió d’entrenament amb component de coreografia, dirigida a millorar la força muscular mitjançant barres i discos de diferents pesos. En aquesta activitat podràs realitzar exercicis de força globalment i analíticament. Cada sessió és un repte!

Cardio-Tono

BOOTCAMP

FORÇA

60%

CÀRDIO

80%

METABÒLIC

70%

FLEXIBILITAT

10%

Beneficis de l'Activitat

Descobreix una experiència d’entrenament única que combina eficaçment treball cardiovascular amb cintes de córrer i exercicis de força en bancs funcionals. Apta per a tots els nivells de fitness, aquest entrenament intervàl·lic alterna entre dos espais dedicats al treball muscular i cardiovascular. Obté grans resultats; millora la composició corporal amb la pèrdua de greix i l’augment de massa muscular. Transforma el teu nivell de condició física amb aquesta activitat versàtil i efectiva.

Cardio-Tono

JAM BOX

FORÇA

40%

CÀRDIO

60%

METABÒLIC

50%

FLEXIBILITAT

10%

Beneficis de l'Activitat

Experimenta una sessió energètica que combina la intensitat de la boxa amb sacs i el treball funcional. Amb blocs de 4 minuts de dedicació intensa al sac de boxa alternats amb exercicis funcionals, aquesta activitat ofereix una oportunitat única de millorar la teva condició cardiovascular i muscular. Cada moviment està dissenyat per proporcionar resultats notables. A més de la transformació física, Jambox és la via perfecta per alliberar l’estrès i sentir-te revitalitzat/a. Descobreix una forma nova i emocionant de mantenir-te actiu/iva i enfocat/ada.

Cardio-Tono

CROSS DIR

FORÇA

80%

CÀRDIO

80%

METABÒLIC

60%

FLEXIBILITAT

10%

Beneficis de l'Activitat

Descobreix una experiència d’entrenament d’alta intensitat que utilitza una àmplia gamma d’equipament, com barres i discos, manuelles, sacs, cordes, entre altres, per oferir un entrenament motivador i efectiu. Aquesta activitat combina de manera òptima l’entrenament cardiovascular amb exercicis d’alta intensitat i treball muscular. Amb la possibilitat de guanyar força, definir músculs, millorar la resistència cardiovascular i augmentar la coordinació, aquest entrenament polivalent t’ajudarà a assolir diversos objectius de condició física. Prepara’t per un desafiament que transformarà la teva rutina d’entrenament.

Cardio-Tono

BODY
COMBAT

FORÇA

20%

CÀRDIO

70%

METABÒLIC

60%

FLEXIBILITAT

10%

Beneficis de l'Activitat

Deixa’t portar per les coreografies amb música inspirada en les arts marcials, aquesta activitat et porta a través de moviments diversos, treballant tot el teu cos. Millora la força, flexibilitat i coordinació mentre alliberes adrenalina. El BodyCombat no només et desafia físicament, sinó que també et proporciona una sortida emocionant per descarregar l’estrès i gaudir del teu camí cap a una millor condició física. Descobreix el poder de les arts marcials fusionat amb la intensitat del treball cardiovascular.

Cardio-Tono

STEP
FUNCIONAL

FORÇA

40%

CÀRDIO

70%

METABÒLIC

60%

FLEXIBILITAT

10%

Beneficis de l'Activitat

Una activitat dinàmica que incorpora el step per al treball cardiovascular i funcional. Aquesta experiència fusiona de manera única el treball funcional integral del cos amb l’exercici cardiovascular, aprofitant l’alçada del step per aportar varietat i intensitat. Descobreix una forma innovadora d’integrar el step en la teva rutina d’entrenament per aconseguir resultats notables.

Ciclisme Indoor

SPINNING

FORÇA

30%

CÀRDIO

80%

METABÒLIC

40%

FLEXIBILITAT

10%

Beneficis de l'Activitat

Una emocionant experiència cardiovascular i de força en una sala perfectament equipada amb tots els ingredients per a una gran sessió. Amb la combinació de llum ambiental, música vibrant i pantalles amb gràfics i recorreguts, tindràs tot el suport per seguir les instruccions dels tècnics i aprofundir en la teva experiència. Aquesta classe, centrada en el treball cardiovascular i la força de cames, utilitza les bicicletes de Spinning per millorar la resistència aeròbica i la força muscular. Descobreix el poder de l’Spinning per transformar la teva condició física en un ambient motivador i amb un gran equipament de qualitat.

Ciclisme Indoor

FULL BODY
CYCLE

FORÇA

50%

CÀRDIO

80%

METABÒLIC

40%

FLEXIBILITAT

10%

Beneficis de l'Activitat

El Full Body Cycle és una sessió intensa, però inclusiva, qualsevol persona que tingui ganes de passar una bona estona pot fer-la, no es requereix un nivell alt de forma física, en tant que cadascú pot regular la resistència de la bicicleta al seu nivell, utilitzar les manuelles que li proporcionin adaptades a l’execució de l’exercici, i també regular la intensitat de les gomes per crear més o menys sensació de resistència. De fet, és ideal per iniciar-se en el món de l’spinning de forma divertida, guanyar forma física i cremar greix.

PREGUNTES

FREQÜENTS

Les activitats dirigides són classes grupals guiades per un tècnic/a especialitzat que proporciona entrenament i direcció en diversos exercicis i moviments.

A les activitats dirigides s’ofereix una experiència d’exercici motivadora i divertida. D’entre els seus beneficis inclouen la motivació i la interacció amb els participants, el que pot augmentar l’adherència, la motivació per continuar entrenant així com millorar els resultats de forma general.

No és necessari tenir experiència prèvia. Els tècnics/es adapten les classes a diferents nivells de condició física i habilitats, per la qual cosa són adequades tant per a principiants com per a persones amb experiència prèvia.

S’aconsella portar roba còmoda, calçat esportiu, una ampolla d’aigua per mantenir-se hidratat i una tovallola petita per la suor i protegir la màrfega. Les sales disposen de tot el material necessari per dur a terme l’activitat, de totes maneres, si per comoditat es vol portar una màrfega particular, es pot accedir a la sala amb ella.

Pots inscriure’t a través de l’aplicació MyDir o a la recepció del centre. Recomanem reservar el teu lloc amb antelació per tal de no quedar-te sense plaça a la sala.

La durada de les nostres classes activitats dirigides és de 50 minuts.

Si no pots assistir a l’activitat dirigida hauràs de cancel·lar la teva plaça per qui vulgui accedir en tingui l’oportunitat. Ho pots fer a través de la aplicació MyDir o a través de la recepció del centre.

Hauràs d’informar el tècnic/a sobre qualsevol lesió o estat mèdic abans de començar la classe perquè puguin proporcionar-te modificacions o ajustos adequats.

Recomanem arribar almenys uns minuts abans de l’inici de la classe per preparar-te i assegurar-te de tenir tot el necessari per a la sessió. Si arribes tard és possible que no se t’hi permeti accedir per evitar interrupcions en l’entrenament dels altres participants.