Fes una passa més

cap al teu òptim

benestar

Els nostres serveis

Anem més enllà de

ser un Gimnàs

Oferim serveis integrals cap a una vida saludable. Des de sessions de natació fins a l’atenció personalitzada d’entrenadors i serveis de fisioteràpia. En cada servei, estem compromesos a construir un camí únic per al teu benestar.

No esperis més!

Posa't en forma avui mateix

Descobreix quina és la teva quota i tria la opció que més s’ajusta a les teves necessitats.
Opcions mensuals i Promocions molt estimulants.

QUOTA de 14 a 29 anys

46,95 € /mes

QUOTA de 30 a 64 anys

53,95 € /mes

QUOTA més de 65 anys

43,95 € /mes

PREGUNTES

FREQÜENTS

High

El servei d’entrenador personal inclou una evaluació inicial, un pla d’entrenament personalitzat, supervisió durant les sessions d’entrenament i assessorament sobre la nutrició i l’estil de vida saludable.

Oferim una gran varietat d’activitats divertides i educatives per als més petits, incloent classes de natació, pilates reformer, estades esportives i la possibilitat de la cellebració de l’aniversari a les instal·lacions del Gimnas Gimbe

Sí, disposem de serveis de nutrició i assessorament dietètic per ajudar-te a assolir els teus objectius de salut i fitness. Pots programar una consulta personalitzada amb un dels nostres nutricionistes.

Sí, tenim fisioterapeutes qualificats que ofereixen serveis de rehabilitació, teràpia manual, tractaments de lesions esportives i altres serveis relacionats amb la salut física.