Gimbe

+50 +VIDA

Programa
 • Més energia: El fet de no gestionar hàbilment els efectes de l’estrès en múltiples nivells de l’organisme fa disminuir la capacitat de disposar d’energia (de més energia) per allò que ens importa.

 • Però, com fem de l’estrès un aliat cap a millor productivitat, rendiment i felicitat en comptes de ser una víctima i estar atrapat en les conseqüències negatives d’estar estressat?

L'estrès és inevitable en la nostra vida, hi ha múltples tipus de fonts.
L’estrès és inevitable en la nostra vida

L’Estrès és la reacció a un o varis estímuls que destorben el nostre equilibri físic i mental; però també social i laboral. 

Aquest té vàries fonts: físiques, mentals, emocionals, socials, ambientals, digestives, estructurals….

 

COM PODEM MESURAR L’ESTRÈS?

Mitjançant la Variabilitat del Ritme Cardíac (HRV): la variabilitat temporal entre batecs successius del cor.

La HRV mesura i avalua l’impacte en el nostre organisme. És un indicador de l’estat del sistema nerviòs i del seu equilibri entre les branques simpàtiques i parasimàtiques.

 

+Energia -estrès
+Energia programa del Gimbe per una vida sense els efectes negatius de l’estrès

HRV I SALUT

Canvis en HRV han estat correlacionats amb 9 de les 10 causes principals de mort (als Estats Units) incloent:

 • Malalties del cor
 • Càncer
 • Dificultats respiratòries cròniques
 • Embòlia
 • Alzheimers
 • Diabetis
 • Pneumònia

HRV I RENDIMENT

L’entrenament és l’aplicació pautada d’estrès per produir una resposta biològica adaptativa necessària per millorar la salut física i el rendiment.

L’HRV es correlaciona amb:

 • Nivells de condicionament aeròbic
 • Estat de recuperació amb atletes de força i potència
 • Preparació per tolerar l’estrès físic
 • Indicadors de fatiga i sobreentrenament
 • Rendiment
 • Adaptabilitat
 • Risc de lesió
 • Molts paràmetres de salut.
+Energia Gimbe
L’energia de la qual disposem és limitada, hem d’aprendre a utilitzar-la

COM POTS INTERVENIR-HI

 • Conèixer què és l’estrès, i determinar-ne les causes principals a la nostra vida (prevenció)
 • Tenir informació diària de quina càrrega d’estrès patim (HRV)
 • Aplicar un pla integral (cos, ment, emocions, esperit en persona, relacions i entorn) per reduir els efectes negatius i maximtzar els efectes positius (recuperació i millora)
 • Millorar la capacitat d’adaptació de l’organisme (entrenament)
 • Desenvolupar les capacitats personals relacionades amb la gestió eficaç de l’estrès.

QUÈ T’OFERIM

+Energia -estrès

Fer una anàlisi i seguiment de l’HRV

Coneix quina és la teva càrrega d’estrès diària, setmanal i mensual., Així com la teva capacitat de resiliència. Estrès i resiliència, conjuntament amb el recull de les teves activitats diàries ens ajuden a visualitzar un mapa de l’impacte de l’estrès en el teu organisme.

Recuperació i Adaptació

 Pautar estratègies a múltiples nivells (físic, nutricional, emocional, personals i professionals) per ajudar-te a equilibrar la balança entre els efectes nocius de l’estrès i la teva capacitat de resiliència.

 

Canvis en la gestió de l’estrès:

Programa de Coaching per millorar les capacitats personals requerides per Incrementar la resiliència, la perspectiva positiva, així com la teva Energia.

Milloraràs el teu benestar i incrementaràs la satisfacció personal en la vida laboral i personal.

+Energia: un programa personalitzat per optimitzar la salut, el rendiment i i la gestió de l'estrès
+Energia, un programa del Gimbe

Contactan’s per iniciar el teu programa per obtenir més energia, més salut i més rendiment.

Un programa del Servei de Coaching del Gimbe amb vocació integral.

 

 

Més informació:

Llegeix articles relacionats al nostre blog

Contacta amb nosaltres a la recepció o al correu isaac@gimbe.com

Isaac Carreras Olivé

Master Integral Coach

isaac@gimbe.com

Aquests són els serveis que oferim

Coaching Integral

T'ajuda en el desenvolupament de les capacitats personals que et permetran millorar en allò que desitges (físic, mental, emocional, espiritual, relacional o professional)

Entrenament Personal

Un programa personalitzat optimitza el teu entrenament per a la millora de les condicions de salut, rendiment esportiu o rehabilitació.

Dietètica i Nutrició

L'alimentació és fonamental per equilibrar l'organisme enfront de les situacions d'estrès i essencial per disposar d'energia al llarg del dia.

EL MOVIMENT CONSCIENT

Sessions aptes per a tothom. Exercicis que busquen desenvolupar la força, la flexibilitat, la resistència i la postura sense hipertrofiar la musculatura ni estressar les articulacions. És una activitat ideal per complementar els teus entrenaments cardiovasculars, atlètics o de rehabilitació.

El Pilates Reformer ofereix una gran varietat d’exercicis i proporciona un treball muscular concèntric i excèntric en un mateix moviment, un alineament múscul-esquelètic i un treball ideal per les articulacions degut a la mancança d’impactes. A través de  resistències es pot afegir més o menys intensitat a l’entrenament.

Una activitat per a tothom amb un ampli ventall horari!

ET GARANTIM RESULTATS

Sessions exclusives amb un màxim de 5 persones, l’atenció per concentrar l’esforç en els teus objectius.

Tenim a disposició del client una sala exclusiva on tenim material d’última tecnologia amb un gran ventall de possibilitats per treballar-hi de manera individualitzada.

Som entrenadors personals però, sobretot, ens caracteritza la màxima professionalitat i proximitat al client. El nostre compromís es demostra mitjançant la continua formació i especialització de coneixements.

Entorn favorable: al Club Gimbe disposem del suport i col·laboració del conjunt de professionals (osteòpates, dietistes, fisioterapeutes, coach) que en un moment donat poden complementar, guiar i assessorar el treball per fer-lo així més complet i precís.

Cristina Lupon Vallès

Master Instructor per Stott Pilates & BodyART(R), Llicenciada en Educació Física, Master en Alt Rendiment Esportiu,

info@gimbe.com

Aquests són els serveis que oferim

Pilates Atlètic

Per complementar els entrenaments setmanals (atletes, ciclisme, triatlons, tennis…). Aporta un benestar general, millora la flexibilitat, la mobilitat articular i l’actitud postural, i proporciona estabilitat del core i de la zona lumbar.

Pilates Esquena

Classes adaptades a gent amb problemes de columna (escoliosis, hèrnies discals, protrusions…) amb l’objectiu d’enfortir i estabilitzar la zona central del cos i lumbar, tonificar la musculatura para-vertebral així com millorar l’actitud postural i disminuir el dolor d’esquena.

També és recomanable per persones amb osteoporosis.

Pilates Rehabilitació

Classes dissenyades per a aquelles persones que hagin patit alguna lesió i/o estiguin en procés de recuperar la salut funcional de la zona lesionada, per aleshores adaptar-se mi-llor al programa d’entrenament.

+Repte + Vida: Vols fer de l’exercici un nou hàbit en la teva vida?

A Gimbe t’hi ajudem. Estem compromesos amb ajudar-te a aconseguir els teus objectius de millora.

+Retpe +Vida: T’has proposat millorar la teva salut i condició física. Fent-ho milloraràs notablement la teva qualitat de vida. També, disposaràs de més energia per invertir en allò que més t’agrada o valores.

Naturalment però, amb apuntar-se al Gimbe no n’hi ha prou. Cal que facis de les assistències a les nostres activitats i instal·lacions un hàbit repetit i continuat en el temps. Aquest és el factor més determinant per assolir els teus objectius i, és per això, que al Gimbe també et volem ajudar en aquest aspecte essencial. Aquest és l’objectiu del +Repte +Vida.

Per això hem dissenyat un programa per ajudar-te a aconseguir el teu objectiu de fer de l’exercici físic un nou hàbit a la teva vida: + Repte + Vida

Un programa de 12 setmanes, amb 3 intervencions al mes de la mà dels nostres especialistes en Exercici Físic, Nutrició i Coaching. Una combinació d’Entrenaments Personals, classes específiques en grup i xerrades per ajudar-te a moure, informar-te i motivar-te.

Consolidar l’hàbit saludable de fer exercici físic et donarà més energia per poder viure la vida i els reptes que et proposes amb èxit i plenitud.

Apunta’t ara al +Repte +Vida i aconsegueix els objectius de millora que et proposes.

 

 

Serveis relacionats:

Coaching Integral

 

Entrenament Personal

 

Isaac Carreras Olivé

Integral Master CoachTM

info@gimbe.com

+50 +Vida, el teu tercer acte

+50 +Vida és un programa orientat a donar un impúls a la teva Vitalitat per encarar una nova etapa de la teva vida.

Esperem arribar a la tercera Edat, però tindrà la nostra vida també un tercer acte ple d’energia, vitalitat per allò que ens interessa i ens motiva en aquesta nova etapa de la vida?

El programa Més Vida t’ajudarà fer-ho possible.

PRIMAVERA 2018: INICI D’UN NOU GRUP.

Aquesta nova edat i etapa té unes necessitats i requeriments nous, molt més del què t’imagines és possible, però cal cuidar la teva energia per poder-la mantenir per tot allò que tens ganes de fer.

El programa ofereix diferents xerrades sobre temàtiques rellevants  per ajudar a adquirir coneixaments i nous hàbits saludables, així com entrevistes personalitzades per ajudar a definir un programa global personalitzat amb l’ajuda dels tècnics especialistes del Gimbe.

El programa es realitza en grup, generant un esperit de cohesió i diversió que t’impulsarà a introduir canvis positius per encarar el teu tercer acte.

El programa es desenvolupa en dos blocs de 12 setmanes cada un. El primer bloc requereix una participació setmanal, i el segon bloc una participació cada 15 dies en les activitats de grup proposades.

A la Tardor del 2017 el Gimbe va iniciar el primer programa +50 +Vida.

Els primers participants valoren molt positivament la seva experiència i es mostren contents amb els canvis d’hàbits que el programa els ha ajudat a consolidar. Es veuen alegres, optimistes i amb il.lusió per encarar el seu tercer acte.

TARDOR 2017: AGENDA ACTIVITATS +50, +VIDA

+50 + Vida
Calendari d’activitats tardor 2017

Anna Badia

Llicenciada en Educació Física, Experta en Salut

info@gimbe.com

Aquests són els serveis que oferim

Cicle de Xerrades d'Experts

Al llarg del programa s'introduiran tòpics d'interès per ajudar-nos a encarar amb l'energia necessària aquesta nova etapa de la vida: Nutrició, estrès, emocions, com descansar i dormir millor... i molt més.

Cicle de Tallers pràctics

Un conjunt de tallers pràctics, per aprendre noves formes de cuidar-te (física, mental, emocionalment i espiritualment) i portar-ho a la pràctica. Tallers de nutrició, d'activitats físiques específiques (com pot ser el Nòrdic Walking, el Ioga, l'entrenament de força...), de gestió d'emocions.

Com preparar-se pels canvis d'una nova etapa, Coaching Integral

Sessions de Coaching amb el nostre Coach per ajudar-te a definir el propòsit i objectius per aquesta nova etapa de la vida i com preparar-te per assolir-los.

Al 100%

Programa

B-You

Programa

Al 100%

T’oferim 3 programes de 100 dies que t’ajudaran a donar el millor de tu mateix:

 • Millora el teu rendiment, 100 dies per convertir-te en llegenda.
 • Revitalitza’t, 100 dies dedicats a tu.
 • BeFit, a 100 dies del teu pes.

A Gimbe t’oferim una proposta integral per aconseguir el teu objectiu.

Amb la integració dels serveis d’entrenament personal, nutrició, fisioteràpia, mindfulness i coaching hem dissenyat programes totalment personalitzats i dirigit a la consecució dels teus objectius. Pots començar el programa quan tu vulguis.

Tant si vols perdre pes, millorar el teu rendiment, reduir l’estrès, recuperar-te d’una lesió, córrer una marató o un triatló t’ajudarem a millorar la teva energia, focalitzar la teva ment i gestionar eficientment les teves emocions.

Tres intervencions setmanals expertes per guiar-te, motivar-te i ajudar-te a superar-te. Fem que donis el teu 100%.

L’acompanyament expert i professional és, si no el més determinant, un dels factors més rellevants per aconseguir els objectius que ens proposem. Els objectius per naturalesa són quelcom desitjat però exigents que, sovint, ens obliga a donar més del que estem acostumats i ens requereix anar més enllà dels nostres límits actuals. Per això, el suport integral esdevé rellevant per a l’èxit dels propòsits. A Gimbe t’oferim una combinació única de professionals experimentats en diferents disciplines per ajudar-te a donar el 100%.

Demana hora per una conversa amb el nostre Coach per explorar quin és el teu propòsit i quin és l’itinerari que millor et pot ajudar.

 

Serveis Relacionats

 

Coaching Integral     Entrenament Personal

 

Assessorament Nutricional     Fisioteràpia

Isaac Carreras Olivé

Integral Master CoachTM, Llicenciat d'Educació Física, Instructor de Ioga i Mindfulness

info@gimbe.com

Aquests són els serveis que oferim

Millora el teu rendiment, 100 dies per convertir-te en llegenda

Vols competir donant el millor de tu mateix, assolint el teu màxim esforç i obtenint el millor resultat.
Prepara't física, mental i emocionalment per superar-te. T'ajudem a fer-ho realitat, ja sigui una cursa de muntanya, una marató, una triatló...

Revitalitza't, 100 dies dedicats a tu

La teva vida és i ha estat plena de responsabilitats i ocupacions vàries, t'has deixat en un segon pla i ara és l'hora de recuperar la teva salut, la teva forma física i el teu pes.
Vols dedicar-t'hi plenament, per posar-te a to i poder continuar amb les teves activitats i emprendre'n de noves. En 100 dies ho faràs realitat.

BeFit, a 100 dies del teu pes

En els darrers anys has anat guanyant pes, has provat de perdre'l però per un motiu o altre no ho has aconseguit o l'has tornat a recuperar.
Amb aquest programa de 100 dies t'ajudarem a implicar-te plenament amb les activitats físiques, els hàbits alimentaris i emocionals que faran possible assolir el teu pes i mantenir-lo en el temps.

ELS OBJECTIUS

El nostre servei d’entrenament personal està dissenyat exclusivament per oferir la màxima personalització en el treball proposat i establir simultàniament empatia amb el client.

El nostre objectiu és fer de la pràctica física un dels moments més agradables del dia.

Combinem tot tipus de coneixement sobre l’activitat física amb d’altres camps com el coaching, multiplicant els recursos per arribar més aviat als objectius. Busquem, així doncs, l’eficiència de la nostra feina i del vostre temps.

Pèrdua de pes, força, resistència, mobilitat muscular, arc de moviment… són alguns dels aspectes que treballem i enllacem en funció dels vostres objectius, perquè el resultat final sigui immillorable.

Orientació muscular: incidim directament en el treball muscular ja que entenem que el client es mereix solucions i respostes per a qualsevol desenvolupament de la seva musculatura (el principal motor del cos perquè puguem fer tot l’espectre de moviments possibles).

A més, els nostres programes són funcionals i inclouen exercicis que corregeixen els mals hàbits posturals. D’aquesta manera, aconseguim fer un treball eficient i complet que et fa sentir millor.

Servei obert a socis i a no socis.

 

ELS BENEFICIS

Tots els nostres entrenadors personals treballen amb el mateix protocol i sistema de treball: una programació orientada als resultats, perquè aconseguir els teus objectius és la nostra prioritat.

Les nostres sessions són específiques per allò que necessites.

ET GARANTIM RESULTATS

Tenim a disposició del client una sala exclusiva on tenim material d’última tecnologia amb un gran ventall de possibilitats per treballar-hi de manera individualitzada.

Som entrenadors personals però, sobretot, ens caracteritza la màxima professionalitat i proximitat al client. El nostre compromís es demostra mitjançant la continua formació i especialització de coneixements.

Entorn favorable: al Club Gimbe disposem del suport i col·laboració del conjunt de professionals (osteòpates, dietistes, fisioterapeutes, psicòlegs) que en un moment donat poden complementar, guiar i assessorar el treball per fer-lo més complet i precís.

TOTA LA INFORMACIÓ QUE NECESSITES

Preus: Consultar a la recepció del club.

Opcions:

 • Sessions de 30, 45 i 60 minuts.
 • Sessions úniques o múltiples sessions.
 • Sessions individuals o en grups reduïts.
 • Ens adaptem als horaris i a les necessitats de tothom.
 • Espai reservat per conduir les sessions.
 • Compartint coneixement amb d’altres professionals (osteòpates, fisioterapeutes, dietistes, psicòlegs).

info@gimbe.com

B-You: PROGRAMA INTEGRAL PER PÈRDUA DE PES

Participa individualment i amb grup, en un programa que t’ajudarà a aconseguir els teus objectius; Pèrdua de pes, Millora de l’estat físic, Benestar integral. 

T’ajudem a canviar el teu estil de vida per tal d’aconseguir una pèrdua de pes efectiva en el temps.

 

Un programa especialment dissenyat des de diferents àmbits com són: Nutrició, Entrenament Personal i entrenament Emocional.

Així que incideix en:
• La teva dieta. Ensenyant a alimentar-te de forma saludable, amb nutrients adequats i sense dietes “miracle”. Facilitem una nova manera de relacionar-te amb el menjar.
• Millorant el teu benestar: L’estrès, l’estat emocional, el descans adequat, tots ells factors que incideixen i cal aprendre a gestionar-los.
• Adquirint l’hàbit de realitzar exercici físic de forma regular i periòdica. Adaptem el teu nivell de forma física a l’exercici.

El programa inclou:
• Sessió introductòria en grup
• 4 Visites Nutricionals de 30′ de durada.
• 4 Sessions d’entrenament Personal de 30′ de durada.
• 2 Sessions de Coaching en grup;1h cada una de les sessions.
• Taller de Cuina en grup; 2 hores
• Sessió de cloenda en grup

Adaptat a les teves necessitats horàries, escull l’horari de les teves visites nutricionals i entrenaments personals.
Les 5 Sessions en grup es realitzaran en dissabtes, a les 10:00h
– 10 de Febrer; sessió introductòria
– 3 de Març; Sessió Coaching; Gestió de les Emocions
– 24 de Març; Taller cuina
– 7 d’Abril; Sessió Coaching; Gestió de les Emocions
– 5 de Maig; Sessió de cloenda

Realització del programa a través dels serveis de:

Assessorament Nutricional

Entrenament Personal

Coaching Integral

Programa Dissenyat i Realitzat amb la Col·laboració d’Alternatura.

Isaac Carreras Olivé

Integral Master Coach & Master en Teoria Integral & Llicenciat en educació física

info@gimbe.com

Interessat en superar les proves físiques d’unes oposicions?

Gimbe et preparem per superar les proves físiques d’oposicions per a Bombers, Mossos i Forestals.

Entrena amb grup i segueix un programa personalitzat per millorar de forma específica i obtenir el millor rendiment possible, amb una tarifa exclusiva per l’entrenament específic que necessites.

Servei conduït pels nostres Entrenadors Personals.

Gimbe t’oferim la possibilitat de complementar l’entrenament amb els serveis de Fisioteràpia, Nutrició Esportiva i Coaching.

Horaris: Dilluns-dimecres-divendres de 12:00 a 13:00 o 16:00 a 17:00

Juan Barroso & Gerard Teixidó

Llicenciats en Educació Física

info@gimbe.com

Programa junior

Programa

Ludoteca

Servei

Tens un xic que fa anys? Doncs fes quelcom diferent per ell!

Gimbe organitza festes d’aniversari on els vostres fills podran gaudir amb els seus companys i familiars del seu aniversari.

Un dia ple d’emocions on podran gaudir de fer esport en forma de jocs, piscina i un bon esmorzar o berenar, tot bufant les espelmes.

Els pares i familiars podreu gaudir d’una estona per vosaltres a Café Gimbe. Estaran encantats d’oferir-vos un bon esmorzar o berenar!

Mes informació a recepció o per telèfon 93 874 48 07

info@gimbe.com

Des de GiMBE volem oferir a tots els Juniors la oportunitat de fer quelcom. La pràctica d’activitat integral cos i ment és recomanable a qualsevol edat i, per això, hem dedicat unes quantes activitats a ells. (Juniors de 13 a 16 anys)

Són activitats dirigides com les dels adults però pensades per la seva edat, fetes per un dels nostres tècnics on poden tenir la oportunitat de practicar esport a la vegada que fan comunitat amb nens de la seva edat i s’ho passant d’allò més bé.

Aquesta quota inclou 4 activitats de Dilluns a Divendres:

Dilluns 17:45 h Aquabalanç Jr.

Dimecres 17:45 h Crossgym Jr.

Divendres 17:45 h Ciclo Jr. i a les 18:30 Aquafit Jr.

 

La resta de dies i horaris poden accedir a la instal·lació sempre que vinguin acompanyats d’un adult i, així, poder fer altres activitats, com anar a la piscina…

 

 

info@gimbe.com

Aprendre a nedar és una necessitat, però també una experiència d’allò més divertida de les mans dels nostres tècnics.

Saber navegar les pors i incerteses amb un bon fer, empatia, lideratge i compassió és vital per facilitar un aprenentatge satisfactori i exitós. Al Gimbe us oferim la possibilitat d’aprendre a nedar de forma individualitzada -a qualesvol edat. És especialment indicat pels més xics o per aquells que tenen alguna dificultat amb el medi aquàtic.

L’Entrenador Personal, permet realitzar l’activitat en l’horari preferit, escull dia, hora i durada de la sessió i t’ensenyarem a nedar!

Gerard Teixidó

Llicenciat en Educació Física

info@gimbe.com

Un espai ideat pels més xics de la família.

Els xics podran fer diverses activitats mentre els pares podeu dedicar una estona al vostre cos i ment a  Gimbe o, simplement, aprofitar per treure temps per a tu.

Servei gratuït per a fills de soci o nens que estan inscrits alguna de les activitats infantils que oferim.

Horari: de 17:30h a 20:00h de dilluns a divendres

 

 

info@gimbe.com

Fisioteràpia

Servei

Pàrquing

Servei

Esportistes d’Elit al Gimbe

Al Gimbe, des dels nostres orígens (1973) que, ajudem a esportistes d’Elit a disposar de la forma física necessària per gaudir i rendir al màxim del seu esport i activitat.

Pel nostre centre han passat esportistes de renom com Jordi Tarres, Carles Checa, Toni Elías (pare i fill), Núria Piques, l’expedició manresana a l’Everest, participants al Dackar, corredors de fons, jugadors de bàsquet, de fútbol, i un llarg etc.

Tenim l’experència d’ajudar a professionals, tenim el coneixament d’esport i rendiment així com unes instal·lacions preparades per oferir-te el què necessites per rendir al millor nivell en el teu esport.

Serveis relacionats

 

Entrenament Personal

 

Fisioteràpia

 

Assessorament nutricional

 

Coaching Integral

info@gimbe.com

La Millora que et fa lliure

Estàs estancat en una situació o moment del qual no saps com sortir-ne?

Les emocions et boicotegen i entres en cercles negatius que no t’ajuden davant d’una situació o problema?

Vols fer un pas endavant en la teva carrera, però no en tens prou amb una millora tècnica, sinó que a més has de fer un canvi personal per pujar el nivell?

Vols millorar la teva salut? Et cal implementar canvis d’hàbits que no aconsegueixes canviar?

Aquests són alguns exemples de tòpics que el nostre Coach Integral ha treballat satisfactòriament amb persones que, havent aconseguit aquests objectius, més enllà de la satisfacció personal, han trobat una manera de viure més lliure, alegre i profitosa.

 

Quin és el teu tema de millora?

L’Isaac Carreras, el nostre Coach Integral et pot ajudar. Consulta una primera trobada gratuïta. Explorarem el teu objectiu de millora i coneixeràs la dinàmica que et pot ajudar.

 

L’Isaac Carreras el nostre Coach condueix també els:

 

Cursos de Mindfulness.

 

Taller per fer de l’exercici físic un nou hàbit

 

Més informació sobre la metodologia Integral a:

 

www.explorem.cat

 

www.integralinstitute.com

 

www.integralcoachingcanada.com

 

Isaac Carreras Olivé

Integral Master CoachTM

info@gimbe.com

Aquests són els serveis que oferim

Per a què un Coach Integral ofereix resultats profunds en el tema de millora?

Perquè l'Integral Coaching ® és una metodologia que integra elegantment múltiples perspectives i disciplines de diferents àmbits, oferint així una solució àmplia, inclusiva i integradora dels punts més rellevants del creixement i desenvolupament humà.

Això vol dir que quan enfoquem sobre una qüestió de millora, ho fem des de múltiples perspectives, obtenint una visió amplia d'allà on som, on volem anar i quin és el camí per aconseguir-ho.

Sovint molts processos de canvi intenten aplicar receptes, però tots sabem que no som tots iguals, i per això allò que pot funcionar per a una persona no té perquè fer-ho amb una altre. Per això és molt important una mirada integral que al mateix temps ens permet personalitzar i dirigir l'atenció cap allò que és més important i necessari per impulsar el canvi desitjat.El coachingIntegral és una metodologia que ajuda a afavorir els canvis a la pròpia vida.

En què consisteix un programa de Coaching

El Coaching Integral normalment comporta participar en converses obertes, realitzar determinades practiques personalitzades i requereix la voluntat d'explorar-se a un mateix.

Les sessions de Coaching Integral són converses obertes entre el coach i els clients en les què s'explora el tòpic del client. A travès d'aquestes exploracions i determinades pràctiques el client evoluciona, es transforma en la manera de veure, actuar i ser de tal manera que amplia el ventall de possibilitats per encarar satisfactoriament el tòpic en qüestió.

ESPURNA INTEGRAL >> 1 única sessió

IDEES
Busques definir el teu propòsit (personal/professional) i encarar-lo de la millor manera.

PREU
120 euros

INTENS INTEGRAL >> 3 sessions

REVELACIONS AMB DIRECCIÓ
Primers passos intensos cap a una nova manera de fer (actuar i sentir). Defineix amb precisió què és el que vols aconseguir, identifica obstacles i defineix un camí de millora per obtenir resultats satisfactoris.

PREU
300 euros

EVOLUCIÓ INTEGRAL >> 3 mesos

RESOLUTIU
Comença't a moure amb resultats profunds.
Programa que t'impulsarà de forma intensa i profunda cap als canvis desitjats, oferint-te noves perspectives, riques i originals per afrontar els reptes que et planteges.

PREU
480 euros

COMPLERT INTEGRAL >> 10 mesos

COMPROMÍS AMB EL CANVI
Aconsegueix el teu objectiu i consolida'l en la teva vida. Adquireix com a pròpia una nova manera de fer que revolucionarà positivament tots els aspectes i dimensions de la teva vida.

PREU
960 euros

Des de fa molts anys la fisioteràpia està integrada als serveis que us oferim des del Club Gimbe. Resulta un element imprescindible en la rehabilitació de lesions, esportives o no, així com molt recomanable com a complement preventiu i pal·liatiu de l’entrenament esportiu.

La Fisioteràpia al Gimbe, té múltiples vessants (Salut, rehabilitació, rendiment esportiu) per tal de poder-vos ajudar en allò que més necessiteu, amb experiència i professionalitat. És per això que oferim diferents modalitats de tractament.

Josep Belmonte/Chus Del Rincon

Fisioterapeuta

info@gimbe.com

Aquests són els serveis que oferim

Drenatge Limfàtic Manual Terapèutic

És una forma de massatge que activa la circulació del nostre sistema limfàtic perquè funcioni correctament, eliminant substàncies de desfet que podrien ser tòxiques pel nostre organisme i provocar certes patologies.

Tractament de lesions Esportives
Tractament i rehabilitació de dolors d'Esquena
Ecografia Múscul-Esquelètica

Què és la Ecografia Múscul-Esquelètica?

Aquest tipus d’ecografia ens permet explorar diverses estructures de l’aparell múscul-esquelètic com, tendons, lligaments, burses, músculs, cartílags i superfícies òssies fonamentalment. Les imatges s’obtenen a temps real amb el que podem observar zones del nostre organisme en moviment com la contracció d’un múscul, el lliscament d’un lligament, desgast del tendó o veure que succeeix al moure una articulació d’una manera determinada.

Quines lesions podem observar?

Inflamatòries: “dels tendons (tendinitis)”, de las burses (bursitis), vessament de líquid articular, abscessos, etc.

Degeneratives: dels tendons, lligaments, cartílags, etc, como conseqüència de determinades malalties o d’esforços repetits durant llargs períodes de temps, poden patir un procés de “desgast”.

Traumàtiques: contusions, hematomes, ruptures de fibres en músculs, tendons, lligaments… l’origen pot esdevindré de l’àmbit esportiu, laboral, accident de tràfic, accident domèstic etc..
La ecografia identifica aquestes lesiones, avalua la gravetat i serveix també per valorar l’evolució.

Quiromassatge

De relaxació, esportiu o rehabilitació.

Les manipulacions que emprem promouen la circulació, la relaxació i el benestar, però a més a més, contribueixen a disminuïr i/o fer desaparèixer les contractures, la tensió i la rigidesa musculars.

Rehabilitació a l'aigua o a Fitness

L’objectiu és que després de patir una lesió, es pugui tornar a realitzar l’activitat física tal i com es feia prèviament.

Ens basem en el treball actiu de la persona controlat en tot moment pel fisioterapeuta, per tal d’assolir plenament els nivells de funcionalitat anteriors a la lesió.

Embenats Funcionals Kinesotaping

Diferents tècniques d’embenat que actuen sobre el sistema múscul-esquelètic i limfàtic amb l’objectiu d’accelerar el procés de millora de diferents dolències i lesions.

Reflexoteràpia

S’apliquen pressions i/o massatge a diferents punts de la planta del peu i també en el seu conjunt, per tal d’influir de forma reflexa sobre els òrgans i vísceres que hi tenim representats i així obtenir un equilibri entre ells.

Estar al mig de Manresa ens agrada perquè formem part del moviment d’aquesta ciutat vibrant, i sobretot perquè tenim un pàrquing amb grans descomptes just al costat de les instal·lacions del GIMBE (a l’estació de busos i de FGC).

Quan et dónes d’alta com a soci, et regalem 20 hores de pàrquing, i si t’agrada aquesta facilitat, només per ser soci del GIMBE tens targetes recarregables a  preus ESPECIALS.

Pàrquing de l'Estació

Cotxes i motos

info@gimbe.com

Cafeteria

Servei

Al Cafè del Gimbe som el vostre espai de trobada, per conversar i gaudir de les vostres amistats, oferint-vos una manera saludable de menjar.

Al matí us oferim uns esmorzars energètics per a preparar-vos pel vostre dia, ajudant a recuperar-vos de l’esforç de l’activitat física.

Al migdia us oferim una cuina senzilla, casolana i saludable amb una varietat de plats per a tots els gustos. Oferim Menú, Plat combinat i També amb opcions vegeterianies.

I a la tarda, els berenars variats que us preparant per l’activitat de la tarda, l’energia que us fa falta per encarar el final del dia amb empenta.

Monica, Alba i Marta Bernadich i Comes

Les nenes del Cafè

info@gimbe.com

Al teu servei per ajudar-te des de bon començament

Al Gimbe tots els clients poden gaudir d’un servei d’Assessorament Esportiu gratuït. 3 sessions per començar amb força!

Un programa ben orientat és fonamental per tal d’obtenir els resultats desitjats i evitar lesions o inconvenients.

És una oportunitat per coneixen‘s millor i per part nostre poder-vos orientar sobre quines de les moltes activitats que us oferim són les més adequades pels vostres propòsits.

Aquest seguiment i atenció personal l’oferim només fer-te soci del Gimbe, tant si estàs interessat en activitats dirigides, fitness o piscina, sigui quin sigui el teu objectiu. I al llarg de la teva estada al nostre centre, et seguirem d’aprop, amb atenció professional, per poder-te ajudar en tot moment.

El servei inclou:

 • Orientació al Gimbe i a les seves activitats
 • Valoració Física
 • Programa inicial per a la piscina o sala de fitness
 • Seguiment i actualització

Juan Barroso

Llicenciat en Educació Física

info@gimbe.com

Per un petit preu al mes pots disposar de la teva pròpia taquilla, i no anar carregat amb totes les coses que necesites per poder practicar el teu esport preferit. I si fas un pagament anual, tens 6 mesos gratuïts de guixeta. Pots consultar preus a recepció.

info@gimbe.com

Una adequada nutrició és un factor fonamental en el manteniment d’una bona salut i gaudir d’una experiència positiva de benestar. És per això que al Gimbe t’oferim el servei de dietètica i nutrició, per ajudar-te en aquells hàbits alimentaris que equilibren i potencien la teva salut.

Així mateix el servei t’ajudarà a equilibrar la teva alimentació en situacions particulars de salut o objectius físics que vulguis assumir. Des de reduir el colesterol, nutrició per un esdeveniment esportiu i reduir la massa grassa o guanyar massa muscular.

 

QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

 • Millorar el meu rendiment esportiu
 • Sentir-me més àgil i depurar el meu cos
 • Trobar-me més bé físicament i mentalment
 • Ser jove durant més anys
 • Millorar el meu colesterol, la meva hipertensió, la diabetis…
 • Tonificar el meu cos
 • Aprendre a menjar bé durant el meu embaràs i lactància
 • Pal·liar els fogots de la menopausa
 • Aprendre a planificar-me la compra, els menús i les receptes de cada setmana
 • Ensenyar a menjar de tot als meus fills
 • Valorar la possibilitat de suplementar la meva dieta
 • Aprendre a cuinar receptes fàcils i molt saludables mitjançant tallers pràctics de cuina

Servei Ofert per Health Sports 360

info@gimbe.com

Estètica

Servei

Activitat física lúdica amb la família

Vine amb els teus fills i filles, un diumenge al mes, a gaudir d’una matinal familiar plena d’activitats amb altres families. Des de jocs fins a treball cooperatiu en família per unir més vincles i passar una estona de diversió tot acabant amb un pica pica plegats.

info@gimbe.com

Cada mes hi ha promocions amb preus especials. Horari ampli de servei.

Gaudeix dels nostres serveis de la mà de bons professionals.

Servei obert a socis i a no socis.

SERVEIS D’ESTÈTICA

 • Depilació dona/home i decoloracions
 • Maquillatge de dia, de nit o nupcial
 • Manicura i pedicura i ungles de gel
 • Tractaments i neteges facials
 • Permanent i tint de pestanyes
 • Tractaments, massatges i rituals corporals
 • Xocoteràpia, algues i peelings corporals
 • Massatges anticel·lulítics
 • Vals de regal a la teva mida amb entrada lliure de 60 minuts a la zona SPA

info@gimbe.com

Gaudeix de les instal·lacions i serveis que t’ofereix el Gimbe

fes-te soci