Activitats de salut

Activitats de Benestar

Complementa el teu exercici físic amb els nostres serveis de benestar.

Fisioterapia Gimnas Gimbe Manresa

Serveis
de Salut

Endinsa't en el nostre món de salut holística amb una combinació única de serveis de fisioteràpia, acupuntura i medicina xinesa, dissenyats per optimitzar el teu benestar físic i emocional.

Servei de Fisioteràpia

Amb la fisioteràpia analitzem les alteracions i/o disfuncions que hi poden haver al cos humà per buscar-ne solucions. Valorem la persona en la seva globalitat per prevenir i recuperar lesions o dolències amb l’objectiu de millorar la salut i obtenir una millor qualitat de vida.

Necessites readaptació esportiva desprès d’una lesió? Torna a l’activitat física de forma segura i prevenint futures lesions gràcies a les recomanacions i treball que t’oferim.

Medicina Xinesa i Acupuntura

Una medicina mil·lenària basada en l’observació de la natura i la filosofia taoista que té per objectiu cultivar la salut de la persona i prevenir la malaltia. A través de l’harmonització energètica del cos amb els cicles de la natura, el reajustament dels meridians energètics i utilitzant mètodes de diagnòstic propis basats en l’observació i mètodes terapèutics com:

PREGUNTES

FREQÜENTS

El nostre servei de fisioteràpia ofereix tractament per a lesions esportives, dolor crònic, rehabilitació postoperatòria, i altres afeccions múscul-esquelètiques.

Els nostres fisioterapeutes qualificats utilitzen tècniques manual i teràpies avançades per ajudar a millorar la mobilitat i reduir el dolor.

La fisioteràpia pot ajudar a reduir el dolor, millorar la funció física, prevenir lesions futures i millorar la qualitat de vida en general.

També pot accelerar el procés de recuperació després d’una lesió o cirurgia.

L’acupuntura és una antiga pràctica terapèutica de la medicina xinesa que implica l’ús d’agulles fines per estimular punts específics del cos amb l’objectiu de restaurar l’equilibri i promoure la salut.

La medicina xinesa també inclou altres tècniques com la moxibustió, la ventosa i els herbes medicinals.

L’acupuntura i la medicina xinesa poden ajudar a alleujar el dolor, reduir l’estrès, millorar la funció del sistema nerviós i immune, i promoure un estat de benestar general.

També són eficaços per al tractament de moltes condicions de salut comuns, com l’ansietat, la depressió, i les malalties cròniques.