EGYM

Entrenament de foça intel·ligent

En combinar equipament intel·ligent, aplicacions digitals i software tot en el mateix ecosistema, EGYM permet que els nostres socis gaudeixin d’una experiència d’entrenament personalitzada i crea les condicions òptimes perquè l’entrenament sigui un èxit total.
Sigui quina sigui la necessitat de cada soci i el nivell d’experiència que tingui.

Egym Entrenament Gimnas Gimbe Manresa

Màquines

EGYM

Totes les màquines EGYM realitzen un test de Força per poder-se adaptar a tú, i us faran un entrenament personalitzat en funció dels vostres objectius.

 Ara ja no hauràs de memoritzar quin son els pesos, què és el que has de fer, l’alçada del seient, etc…

Les màquines E-Gym s’adapten automàticament a la teva estatura i t’ajudaran a realitzar un exercici perfecte!

Hub de E-Gym

El Hub és l’element central del ecosistema EGYM. Gràcies al Hub podrem saber el nostre estat inicial de forma, mesurant quatre paràmetres fonamentals com la Força, Càrdio, Metabolisme i Flexibilitat. 

Amb l’ajuda del BioAge anirem veient i quantificant els progressos i resultats dels entrenaments, amb el que mai et faltarà la motivació per millorar. 

Tota la teva activitat realitzada a les EGYM o fora d’elles, es veurà reflexada al Hub i també a la nostra APP Gimbe. 

Un dels nostres tècnics t’ajudarà a poder fer-te l’estudi personalitzat i des d’avui mateix començar a entrenar de la forma més intel.ligent!

Hub EGym Gimnas Gimbe Manresa

PREGUNTES

FREQÜENTS

Les màquines E-Gym són una tecnologia innovadora d’entrenament que combina el moviment tradicional de les màquines de pes amb la tecnologia digital avançada. Aquestes màquines utilitzen motors elèctrics per controlar la resistència i ofereixen un entrenament personalitzat i eficient.

Les màquines E-Gym proporcionen un entrenament complet i eficaç per a tot el cos, ajudant a millorar la força, la resistència, la flexibilitat i la coordinació. La seva tecnologia intel·ligent permet un seguiment detallat del progrés i adapta automàticament la resistència segons les necessitats individuals.

Les màquines E-Gym utilitzen un sistema de resistència electromagnètica que ofereix un control precís i constant de la intensitat de l’entrenament. A més, estan connectades a una plataforma digital que permet als usuaris monitoritzar el seu progrés i rebre recomanacions personalitzades d’entrenament.

Les màquines E-Gym són adequades per a persones de tots els nivells de condició física i experiència en l’entrenament. Els principiants poden gaudir de la facilitat d’ús i la guia interactiva, mentre que els atletes experimentats poden beneficiar-se de la seva versatilitat i precisió.

El nostre personal qualificat està disponible per proporcionar orientació i instrucció sobre com utilitzar correctament les màquines E-Gym. Oferim sessions d’entrenament inicial per a nous usuaris i estem sempre disponibles per respondre a preguntes i proporcionar suport durant l’entrenament.