Sala de Fitness

& Box

Dissenyada per inspirar el teu millor rendiment, t’oferim un entorn acollidor amb tot l’equipament necessari per a una experiència d’entrenament completa.
No només t’oferim les eines, sinó també el suport i la motivació necessaris per ajudar-te a assolir els teus reptes de forma còmode,  segura i efectiva.

Zona de Màquines

Cardiovasculars

La Zona de Màquines Cardiovasculars és un espai dedicat a potenciar la teva resistència i millorar la teva salut cardiovascular. Equipada amb una àmplia gamma de màquines d’última generació, com cintes de córrer, el·líptiques, bicicletes estátiques i rems, aquesta àrea et brinda l’oportunitat de realitzar entrenaments aeròbics de baix impacte o d’intensitat variable segons les teves preferències i objectius

Màquines Cardiovasculars Gimnas Gimbe Manresa
Espai Box Gimnas Gimbe Manresa

Box

Espai Cross

La Sala de Box és un espai dinàmic i versàtil que disposa d’una àmplia gamma d’equipament d’entrenament per a tots els nivells d’experiència. Amb una selecció completa d’elements com barres olímpiques, discos de pes, i una estructura funcional, aquest espai t’ofereix la possibilitat de realitzar un entrenament complet i efectiu

PREGUNTES

FREQÜENTS

La Sala de Box disposa d’una àmplia varietat d’equipament d’entrenament, incloent barres olímpiques, discos de pes, ropes, kettlebells, i altres eines funcionals, que et permeten realitzar una gran varietat d’exercicis funcionals i d’alta intensitat.

La Zona de Màquines Cardiovasculars t’ofereix la possibilitat de millorar la teva resistència, augmentar el teu nivell d’energia i millorar la teva salut cardiovascular a través d’entrenaments aeròbics de baix impacte i intensitat variable.

La Sala de Box destaca per proporcionar un espai específicament dissenyat per a l’entrenament funcional i d’alta intensitat, amb una gran varietat d’equipament que inclou barres olímpiques, kettlebells, i cordes de saltar, ideal per a aquells que busquen un entrenament desafiador i efectiu.

A la Zona de Màquines Cardiovasculars, pots realitzar una gran varietat d’exercicis com córrer, caminar, pedalar i remar, tots els quals estan dissenyats per millorar la teva resistència, la teva força cardiovascular i el teu benestar general.