Què és

l'Aqua

Fitness

L’Aqua Fitness és un treball de condicionament físic en piscina poc profunda, on es realitzen exercicis de tonificació, coordinació i flexibilitat en flotació.
L’objectiu és millorar la capacitat cardiovascular, la força i la coordinació.
Aquesta activitat està adreçada a majors de 15 anys que tinguin una condició física bàsica i la vulguin millorar a l’aigua.

Coreografiat

AQUA
DANCE

FORÇA

20%

CÀRDIO

60%

METABÒLIC

30%

FLEXIBILITAT

20%

Beneficis de l'Activitat

L’Aqua Dance és una sessió d’entrenament en aigua a la piscina no profunda on la música i el ball són components integrals. Aquesta activitat de condicionament físic presenta una coreografia en forma de ball a l’aigua, oferint una sessió divertida amb baix impacte articular. Experimenta una manera única d’entrenar, mantenint la forma i la salut amb una activitat refrescant.

Cardio-Tono

AQUA STEP

FORÇA

20%

CÀRDIO

60%

METABÒLIC

30%

FLEXIBILITAT

20%

Beneficis de l'Activitat

L’Aqua Step és una activitat dirigida coreografiada, d’intensitat mitjana. Es tracta d’un treball de condicionament físic general que combina exercicis de treball cardiovascular i de tonificació muscular, utilitzant sempre l’aigua com a resistència i l’alçada del step. És ideal per realitzar activitat física amb baix impacte articular d’una forma divertida i dinàmica.

Cardio-Tono

AQUA TOTAL
BODY

FORÇA

20%

CÀRDIO

60%

METABÒLIC

30%

FLEXIBILITAT

20%

Beneficis de l'Activitat

L’Aqua Total Body, és una activitat aquàtica on es treballa la tonificació de tot el cos, des dels membres superior als inferiors, de forma global i sense impacte. També es realitza un treball cardiovascular, aprofitant la resistència de l’aigua i utilitzant diversos materials propis del medi aquàtic.

Cardio-Tono

AQUA HIIT

FORÇA

20%

CÀRDIO

60%

METABÒLIC

30%

FLEXIBILITAT

20%

Beneficis de l'Activitat

L’Aqua Hiit és una activitat d’alta intensitat en el medi aquàtic que segueix el principi de l’entrenament HIIT. Aquesta sessió a la piscina poc profunda implica entrenament intervàl·lic amb períodes curts de treball a màxima intensitat, seguits de breus períodes de descans actiu. Aprofitant tots els avantatges que ofereix el medi aquàtic, aquesta activitat proporciona una forma desafiadora i eficaç d’augmentar la teva condició física, sense impacte.

Cardio-Tono

AQUA
ACTIVA'T

FORÇA

20%

CÀRDIO

60%

METABÒLIC

30%

FLEXIBILITAT

20%

Beneficis de l'Activitat

Aquesta sessió fusiona el treball cardiovascular, la tonificació muscular i la diversió en un entorn aquàtic. Aprofitant la resistència de l’aigua, Aqua Activa ofereix un entrenament de baix impacte que millora la força, la resistència i la flexibilitat. Experimenta una sessió animada i refrescant que et convida a mantenir-te actiu/a mentre gaudeixes de l’entorn aquàtic.

Cardio-Tono

AQUA FIT
BOARD

FORÇA

20%

CÀRDIO

60%

METABÒLIC

30%

FLEXIBILITAT

20%

Beneficis de l'Activitat

L’Aqua Fit Board és una emocionant activitat aquàtica que utilitza planxes individuals per crear un treball funcional ple de desequilibris i reptes. Aquesta sessió ofereix una manera única d’augmentar la intensitat i la diversitat del teu entrenament a l’aigua. Experimenta un treball equilibrat i estimulant que millora la força, la coordinació i l’estabilitat, tot aconseguint una sessió aquàtica divertida i desafiadora amb Aqua Fit Board.

PREGUNTES

FREQÜENTS

Les activitats aquàtiques són una forma d’exercici que es realitza en l’aigua i es diferencia d’altres activitats dirigides perquè ofereix resistència natural i suport, reduint l’impacte en les articulacions. Aquesta combinació permet un entrenament eficaç i segur per a persones de tots els nivells de condició física, però especialment recomanable per gent a la qual es recomana un exercici de baix impacte.

Dependrà de les diferents modalitats d’activitat. Pero alguns dels beneficis generals inclouen la millora de la resistència muscular i cardiovascular, la tonificació del cos, la millora de la flexibilitat i la coordinació, així com la reducció de l’estrès i la millora del benestar general.

Sí, les classes aquàtiques estan dissenyades per a persones de tots els nivells de natació. El tècnic/a duu a terme l’activitat a la part menys profunda de la piscina, i per això no es requereix l’habilitat de natació per poder-les realitzar.

És obligatori un vestit de bany, sabatilles d’aigua o sandàlies per a la piscina i una tovallola. En cas de necessitar material per algun exercici específic, seran proporcionats durant la mateixa activitat.

Hi ha algunes sessions a la setmana i a diferents horaris, per tenir més informació pots revisar el nostre horari aquí mateix a la web, a l’aplicació MyDir o a la recepció del centre.

Si no pots assistir a l’activitat dirigida hauràs de cancel·lar la teva plaça per qui vulgui accedir en tingui l’oportunitat. Ho pots fer a través de l’aplicació MyDir o a través de la recepció del centre.

La seguretat dels participants durant les classes d’Aquafitness es manté a través de la supervisió constant dels nostres tècnics/es.

Per aquells que volen provar per primera vegada, es recomana prendre’s el temps per familiaritzar-se amb l’aigua. És important comunicar qualsevol inquietud o necessitat especial al tècnic/a per garantir una experiència segura i positiva.