No esperis més!

Posa't en forma avui mateix

Descobreix quina és la teva quota i tria la opció que més s’ajusta a les teves necessitats.
Opcions mensuals i Promocions molt estimulants.

QUOTA de 14 a 29 anys

46,95 € /mes

QUOTA de 30 a 64 anys

53,95 € /mes

QUOTA més de 65 anys

43,95 € /mes

Promoció 4+1

Paga 4 mesos i te'n regalem 1!

Passat els mesos que han pagat la quota canviarà a model mensual.

*El càlcul del preu de les promocions es farà en base a la quota corresponent.

Promoció 9+3

Paga 9 mesos i te'n regalem 3!

Passat els mesos que han pagat la quota canviarà a model mensual.

*El càlcul del preu de les promocions es farà en base a la quota corresponent.

PREGUNTES

FREQÜENTS

High

El gimnàs gimbe ofereix una àmplia gamma d’activitats dirigides, que inclouen classes de cardio, tonificació muscular, ioga, pilates, ciclisme indoor i molt més.

Tenim diversos horaris disponibles, que s’ajusten a les diferents necessitats dels nostres socis, incloent sessions matinals, de migdia i vespre.

Pots consultar els horaris en l’apartat corresponent als Horaris de les Activitats en el menú inferior.

Al Gimbe disposem d’un ampli equipament per a les activitats dirigides, que inclou cinturons de pes, peses lliures, steps, bosus, pilotes de ioga, elàstics de resistència i altres accessoris que s’utilitzen en les classes segons les necessitats específiques de cada activitat.

El servei d’entrenador personal inclou una evaluació inicial, un pla d’entrenament personalitzat, supervisió durant les sessions d’entrenament i assessorament sobre la nutrició i l’estil de vida saludable.

Oferim una gran varietat d’activitats divertides i educatives per als més petits, incloent classes de natació, pilates reformer, estades esportives i la possibilitat de la cellebració de l’aniversari a les instal·lacions del Gimnas Gimbe

Sí, disposem de serveis de nutrició i assessorament dietètic per ajudar-te a assolir els teus objectius de salut i fitness. Pots programar una consulta personalitzada amb un dels nostres nutricionistes.

Sí, tenim fisioterapeutes qualificats que ofereixen serveis de rehabilitació, teràpia manual, tractaments de lesions esportives i altres serveis relacionats amb la salut física.