Què són les

Activitats

Cos-Ment

Les Activitats de Cos Ment, integren el concepte de salut holísitica.
Té en compte l’esser humà com un Ser Total, on les dimensions físiques, mentals, emocionals i espirituals estan integrades i relacionades en ell.
Defineix la salut com l’estat complet del benestar físic, mental i espiritual.

Funcional

BODY ART

FORÇA

60%

CÀRDIO

40%

METABÒLIC

30%

FLEXIBILITAT

80%

Beneficis de l'Activitat

Aquest entrenament funcional integra mobilitat, força, flexibilitat i equilibri, amb un enfocament en la connexió cos-ment. Mitjançant moviments, exercicis i seqüències fluides i enllaçades, aquesta pràctica ofereix un treball integral per millorar la forma física. Descobreix els beneficis duradors del BodyArt, una combinació única que promou tant la força física i l’equilibri de la ment.

Funcional

BALLET
TONO

FORÇA

50%

CÀRDIO

40%

METABÒLIC

20%

FLEXIBILITAT

60%

Beneficis de l'Activitat

El Ballet Tono és una activitat única que integra la tècnica del ballet clàssic juntament amb un enfocament en el treball del core. Aquesta sessió combina elements del ballet, Pilates i altres tècniques. Tant si ja tens experiència en ballet com si ets novell/a, aquesta classe ofereix l’oportunitat d’aprendre o aprofundir en les bases del ballet, incloent-hi posicions, seqüències i control del moviment. Experimenta una fusió dinàmica de disciplines amb Barre Tono per tonificar el teu cos i millorar la teva postura.

Pilates

PILATES
MAT

FORÇA

30%

CÀRDIO

20%

METABÒLIC

10%

FLEXIBILITAT

50%

Beneficis de l'Activitat

 El mètode Pilates se centra en el treball postural dels músculs centrals per mantenir l’equilibri del cos, essencial per la salut de la columna vertebral. A través d’exercicis específics, Pilates fomenta la consciència de la respiració i l’alineació de la columna, mentre reforça els músculs interns del Core. Aquests exercicis no només contribueixen a millorar la postura, sinó que també ajuden a prevenir dolors d’esquena. Descobreix els beneficis transformadors de Pilates Mat per a una major força, flexibilitat i consciència corporal.

Pilates

PILATES
GARUDA

FORÇA

30%

CÀRDIO

20%

METABÒLIC

10%

FLEXIBILITAT

60%

Beneficis de l'Activitat

Descobreix una nova dimensió en l’evolució del Pilates amb Pilates Garuda. Combina de manera única el treball del Core amb l’exploració de les línies miofascials del cos d’una manera fluida i continuada. Aquest enfocament innovador integra la consciència del Pilates amb la fluïdesa del moviment del Ioga Vinyasa, creant una pràctica que potencia la força, la flexibilitat i la consciència corporal d’una manera holística.

Postural

ESQUENA I
POSTURA

FORÇA

20%

CÀRDIO

10%

METABÒLIC

10%

FLEXIBILITAT

60%

Beneficis de l'Activitat

Treball general d’equilibri, control postural i muscular, que busca assolir objectius com ara la millora possible de dolor lumbar o cervical. Mobilització de les articulacions i correcció postural a través de diferents mètodes i tècniques, per aconseguir grans resultats.

Postural

HIPOPRESIUS

FORÇA

30%

CÀRDIO

10%

METABÒLIC

20%

FLEXIBILITAT

30%

Beneficis de l'Activitat

Els exercicis hipopressius busquen millorar la postura, la respiració i la salut global. Mitjançant moviments específics, aquests exercicis enforteixen els músculs abdominals i pelvians, reduint la pressió intraabdominal. A curt, mitjà i llarg termini, es pot experimentar millora en la postura, la respiració, la circulació sanguínia i la salut metabòlica, així com la prevenció de problemes pelvians.

Ioga

ISTHA IOGA 

FORÇA

50%

CÀRDIO

30%

METABÒLIC

20%

FLEXIBILITAT

80%

Beneficis de l'Activitat

El Istha és una modalitat integradora que combina diverses tècniques de Ioga com l’Ashtanga, Vinyasa o Pranayama. Aquesta sessió ofereix l’oportunitat d’adaptar la pràctica al nivell de cada participant. Enfocada en el treball integral, experimentaràs el desenvolupament de la força, la flexibilitat i l’equilibri, amb un èmfasi especial en la connexió cos-ment. Descobreix els beneficis holístics del Ioga amb Istha Ioga.

Ioga

VINYASA
IOGA 

FORÇA

20%

CÀRDIO

10%

METABÒLIC

10%

FLEXIBILITAT

60%

Beneficis de l'Activitat

Una forma dinàmica de pràctica, que destaca per la connexió fluida entre els moviments i la respiració. Les seqüències en Vinyasa Ioga es desenvolupen amb una transició suau d’una postura a una altra, creant un moviment continu. Aquesta modalitat combina la força física amb la concentració mental, oferint una experiència en la qual la respiració guia el moviment. Descobreix una pràctica vigorosa i harmoniosa amb Vinyasa Ioga, connectant cos, ment i respiració.

Ioga

IOGA EN
CADIRA

FORÇA

20%

CÀRDIO

10%

METABÒLIC

10%

FLEXIBILITAT

60%

Beneficis de l'Activitat

Dissenyat especialment per a aquelles persones amb dificultats de mobilitat, aquesta modalitat utilitza la cadira com a suport per aprofundir en el treball d’asana. La cadira ofereix una base sòlida per comprendre les accions necessàries en cada postura, millorant l’alineació corporal. A través d’aquesta pràctica, experimentaràs l’estirament total del cos i l’alliberació de tensions. Descobreix una forma adaptada i suau de practicar Ioga que promou el benestar físic i mental.

Cardio-Tono

FIT D'OR

FORÇA

50%

CÀRDIO

20%

METABÒLIC

40%

FLEXIBILITAT

20%

Beneficis de l'Activitat

El Fit d’OR és una sessió dissenyada per a adults actius, amb l’objectiu de proporcionar un treball funcional, per millorar les seves capacitats a les necessitats de moviment específiques del seu dia a dia. Utilitzant diversos materials, aquesta activitat s’ajusta a les demandes diàries dels participants, millorant la seva força, mobilitat i confiança en les tasques quotidianes. Descobreix una manera suau i efectiva d’integrar l’exercici en la vida quotidiana amb aquesta activitat pensada per a adults actius.

PREGUNTES

FREQÜENTS

Les classes de Cos-ment es centren en la connexió entre el cos i la ment, utilitzant moviments suaus, respiració conscient i concentració per millorar la salut física i emocional.

A més de millorar la flexibilitat i la força, també poden ajudar a millorar la concentració, la consciència corporal, la postura i la gestió de l’estrès.

Sí, les classes són accessibles per a persones de tots els nivells de condició física i edat. Els nostres tècnics/es adapten les pràctiques per satisfer les necessitats individuals dels participants.

Es recomana portar roba còmoda i transpirable que permeti el moviment lliure del cos, com ara pantalons o malles còmodes i samarreta, així com una tovallola per protegir la màrfega . Les sales disposen de tot el material necessari per dur a terme l’activitat, de totes maneres, si per comoditat es vol portar una màrfega particular, es pot accedir a la sala amb ella.

Pots inscriure’t a través de l’aplicació MyDir o a la recepció del centre. Recomanem reservar el teu lloc amb antelació per tal de no quedar-te sense plaça a la sala.

La durada de les nostres classes activitats dirigides és de 45-50 minuts. Les sessions poden incloure una combinació de moviments, exercicis de respiració, meditació i relaxació

Si no pots assistir a l’activitat dirigida hauràs de cancel·lar la teva plaça per qui vulgui accedir en tingui l’oportunitat. Ho pots fer a través de l’aplicació MyDir o a través de la recepció del centre.

Si tens alguna preocupació de salut o lesió, si us plau, comunica-ho abans de començar la classe. Els tècnics/es et donaran modificacions d’exercicis per garantir una pràctica segura i beneficiosa.

Aprendre els fonaments, la tècnica dels moviments i la respiració, mentre comences a explorar la connexió entre el teu cos i la teva ment.

Aquí dins hi podem trobar una gran diversitat de classes com el Ishta Ioga, Viny Ioga, Pilates Mat, Pilates Garuda o el BodyArt.