Servei personalitzat

Entrenament
Personal

Assoleix els teus objectius i crea la teva millor versió.

Entrenador Personal Gimnas Gimbe Manresa

Perquè necessito
un Entrenador Personal?

Amb què em pot ajudar un Entrenador personal?

La tasca principal d’un entrenador personal és la d’ajudar-te a aconseguir les teves fites, canviar d’hàbits i crear una nova versió de tu mateix molt més saludable.

Després de fer una valoració integral del teu estat físic, dissenyem un pla personalitzat per poder assolir els teus objectius de la forma més segura i efectiva; fent que aquest procés sigui un aprenentatge per convertir-lo en un hàbit i així pugui perdurar en el temps.

Els teus entrenaments els podràs complementar amb els serveis de Nutrició, Fisioteràpia o Medicina Xinesa i així poder tenir la màxima cura del teu cos en la forma i moment que ho necessitis.

El millor de tot és que amb els nostres abonaments de 6 o 12 sessions,  podràs accedir a tots els serveis que oferim a Gimnàs Gimbe

Com es desenvolupen les Sessions?

Totes les sessions es realitzen sota la direcció de tècnics especialitzats, els quals et guiaran, t’ensenyaran, et corregiran i ajustaran el pla als teu objectius a mida que vagi evolucionant, i a la vegada et motivaran per a que arribis més lluny del que tenies pensat.

Les sessions les pots fer individuals o en grup.

Tenen una durada de 30’, 45’ o 60’.

Exemples de Sessions

Entrenador Personal

Posa't en
forma

Objectius

Força, resistència, flexibilitat, etc.

Millora les teves habilitats físiques amb l’entrenament prescrit i dirigit pels nostres entrenadors i adaptat a les teves necessitats i objectius.

Entrenador Personal

Pèrdua de
pes

Objectius

Mitjançant l’exercici,  aconseguiràs accelerar el teu metabolisme basal, a la vegada que obtindràs el teu pes ideal i disminuiràs el teu percentatge de greix.

Obtindràs una millora en la teva salut i els nous hàbits adquirits t’ajudaran a mantenir el teu pes ideal.

Entrenador Personal

Recuperació,
prevenció i
millora de la
salut

Objectius

Millora la teva forma física, reeduca la teva postura i equilibri.

Aprendràs a optimitzar el teu temps i aprofitaràs el potencial del teu cos millorant la teva postura, reduint el teu estrès, incrementant la teva energia i vitalitat.

Entrenador Personal

Natació

Adults i Infants

Objectius

Si no saps nedar o vols millorar la tècnica de natació, els nostres entrenadors t’ajudaran a assolir qualsevol repte aquàtic. Amb sessions personalitzades dissenyades específicament per a infants i adults, els nostres entrenadors personals de natació t’ajudaran i et supervisaran en el teu aprenentatge aquàtic.

Per als més petits, oferim sempre un enfocament divertit i estimulant per ensenyar-los les habilitats bàsiques de la natació, mentre que per als adults, proporcionen un acompanyament expert per millorar la tècnica, augmentar la confiança a l’aigua i assolir els objectius de condició física.

PREGUNTES

FREQÜENTS

L’entrenament personal és un servei personalitzat que proporciona un entrenador qualificat per ajudar-te a assolir els teus objectius de salut i condició física.

L’entrenador dissenya un programa específic adaptat a les teves necessitats i objectius individuals.

L’entrenament personal pot ajudar a assolir una sèrie d’objectius personals relacionats amb la condició física, com ara la pèrdua de pes, el guany de força i resistència, la millora de la flexibilitat, la reducció de l’estrès i l’increment de la motivació i el compromís amb l’exercici.

L’entrenament personal ofereix una atenció personalitzada i un suport individualitzat que no es troba en altres formes d’exercici. L’entrenador personal et guia a través de cada exercici, assegurant-te que la teva tècnica sigui correcta i adaptant el programa d’entrenament segons les teves necessitats i objectius específics.

Pots contractar sessions d’entrenament personal a través de la nostra aplicació MyDir o a la recepció del centre.

Es recomana portar roba esportiva còmoda, calçat esportiu, una tovallola i una ampolla d’aigua per mantenir-te hidratat. En cas de ser necessari qualsevol altre material per a la realització de la sessió programada serà proporcionat per l’entrenador/a en el moment de l’entrenament.

Un cop has contractat les sessions d’entrenament. I tens un entrenador/a assignat, tindràs contacte directe amb l’entrenador/a, ja que seran ells els que es passaran en contacte amb tu per gestionar les teves sessions. En cas d’aquesta opció no estar disponible, no dubteu a contactar amb la recepció del centre.

Si cancel.les una sessió d’entrenament personal amb menys de 24 hores d’antelació, la sessió es considerarà com a perduda i per tant, realitzada. És important comunicar qualsevol canvi o cancel·lació amb prou antelació per permetre que el teu entrenador pugui re-programar la sessió. Si tens algun imprevist, contacta amb el teu entrenador o amb la recepció del centre com més aviat millor per notificar la cancel·lació.

Coneix el teu
Entrenador Personal!

Omple el següent formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte per poder-te presentar el teu futur Entrenador Personal.

Enviant el següent formulari acceptes la nostra Política de Privacitat.