Gimbe

L'equip és el millor actiu que tenim

Volem que la teva estada al Gimbe sigui un dels millors moments del dia, i que venir a passar-ho bé també t'ajudi a aconseguir els teus objectius de salut. El nostre equip aconseguirà engrescar-te, cuidar-te, i gaudir dels millors moments d'esport i wellness.

Departament de direcció

Maria Olivé

Directora General del GIMBE

Gerard Teixidó

Direcció departament tècnic.
Maria Olivé
Directora General del GIMBE

Directora general des del 2013, Maria Olivé és també la directora general d'Aerobic&Fitness, una firma líder a Espanya, Portugal i Andorra en la comercialització material i equipament per a la pràctica del fitness, activitats d'aigua i terra i tècniques body-mind.

La seva gestió té per a objectiu posicionar el GIMBE com un centre de referència per les instal·lacions i l'equipament, amb un equip professional capaç de motivar, acompanyar i il·lusionar a tots els seus socis.

Gerard Teixidó
Direcció departament tècnic.

En Gerard és un entrenador responsable, implicat amb els teus objectius, i exigent per ajudar-te a aconseguir-los.

Ell és un dels nostres llicenciats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Ell té menció especial en Gestió Esportiva i un parell de masters (a les àrees d'entrenament d'alt rendiment i de docència). A més a més de dirigir diverses classes, és el responsable de la coordinació de les activitats dirigides.

En Gerard mirarà sempre de fer-te veure que els límits hi són per superar-los, i primarà sempre la seva assistència al soci en tot el que estigui en les seves mans.

Departament Tècnic

Isaac Carreras

Ioga, pilates, mindfulness, coaching.

Cristina Lupon

Pilates Reformer i BodyArt

Juan Barroso

Responsable de l'àrea de fitness i entrenaments personals

Oriol Martinez

Cursets de natació

Eva Muntada

Coordinadora departament activitats aquàtiques.

Marc Oses

Fitness, Cursets
Isaac Carreras
Ioga, pilates, mindfulness, coaching.

 

L'Isaac és el nostre Coach al Club Gimbe.  La seva formació integral  es transmet en les seves classes de Ioga, Pilates, així com en els tallers de Mindfulness, Gestió emocional i en l'Adquisició d'un hàbit Saludable.

Apassionat i compromés com a Coach per trobar maneres de ser i fer autèntiques, que manifestin el potencial de salut, vocació, relació i impacte de cada persona així com de col·lectius, organitzacions i empreses.

L'Isaac és Integral Master Coach per l'escola Internacional Integral Coaching Canada, amb un Master en Teoria Integral per la JFK University de San Francisco.  Llicenciat en Educació Física, especialista en Ioga, Pilates i Salut Postural.

Cristina Lupon
Pilates Reformer i BodyArt

Juan Barroso
Responsable de l'àrea de fitness i entrenaments personals

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, al Gimbe en Juan vetlla per mantenir-te format i informat de totes les millores que pots obtenir amb nosaltres a través dels entrenaments més innovadors i eficients. Compromés, implicat i apassionat de la seva feina, el trobaras a la teva disposició i no descansarà fins que hagis arribat als teus objectius! (I aleshores, et proposarà alguns més...!).

 

Oriol Martinez
Cursets de natació

Per a l'Oriol l'ensenyament de la natació de forma curosa és vital per tal que tots els seus alumnes obtinguin els millors resultats i beneficis d'aquesta activitat. Ell prové de la natació de rendiment, i la seva experiència, juntament amb la seva formació; tècnic superior en activitats físico-esportives, fa que sapigui trobar la millor forma per fer arribar als seus alumnes a les fites que es propossin, tot transmetent seguretat, i cercant les millors propostes tècniques per a tu.

Un profe en el que confiar els teus objectius a l'aigua, a la teva disposició a la piscina del Gimbe!

 

Eva Muntada
Coordinadora departament activitats aquàtiques.

La Eva és entrenadora de natació, tècnica de fitness aquàtic, d'activitats aquàtiques per nadons, i d'activitats aquàtiques amb embarassades, a més a més de socorrista aquàtica i formada en rehabilitació aquàtica en cursos específics.

 

I per damunt de tot, és una de les nostres peces clau; veterana que porta a l'equip Gimbe des del 1996, ella és sense dubte la teva guia a la nostra piscina!! Vine a mullar-te i treu-li tots els beneficis a l'aigua de la seva ma!!

Marc Oses
Fitness, Cursets

Departament Atenció al Client

Marta Oller

Atenció al client/Administració

Jessica Terron

Atenció al client
Marta Oller
Atenció al client/Administració

Jessica Terron
Atenció al client

Col·laboradors Departament Tècnic

Toni Quesada

Ciclo indoor

Gisela Baraldés

Consciència corporal

Marta Perramon

Pilates Matt i activitats amb suport musical

Sergi Vilchez

Ciclo indoor

Salas Navales

Ioga
Toni Quesada
Ciclo indoor

En Toni té una llarga trajectòria al mon del ciclisme indoor. Porta a sobre de la bici dirigint classes des del 2002, i des del 2006 és formador d'instructors a diferents acadèmies, cicles formatius i com a presenter a diferents events esportius, fet que el va portar a fundar la seva pròpia escola i el seu propi programa de ciclisme indoor, amb els que al Gimbe desenvolupa les seves sessions, per a que tots els socis el pogueu gaudir!!

No et quedis amb les ganes de conèixer la experiència de les seves classes! Que no t'ho expliquin! Vine!

 

Gisela Baraldés
Consciència corporal

“El cercle Energètic que es crea en una classe entre qui la dona i qui la rep... per a mi és el regal més preuat en l' àmbit professional".

La Gisela és llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’ Esport, diplomada en el Mètode de Cos i Consciencia de Georges Courchinoux, té formació de Sttot Pilates, Body Art, Mètode Garuda, i pràctica i estudia actualment els 5 Ritmes de la Gabrielle Roth des de l' any 2008.

 

Treballa al Gimbe des de que tenia 16 anys i quasi ininterrupudament ha format part des d'aleshores de l'equip humà del Gimbe, a on sent que és la seva segona llar, professionalment parlant.

La Gisela creu fermament en la formació permanent i el dia que no ho faci... "potser serà el moment de retirar-me", ens diu.

Si vols gaudir del teu cos, no pots deixar de venir a alguna de les seves classes...!!

Marta Perramon
Pilates Matt i activitats amb suport musical

La Marta Perramon és Llicenciada en Educació Física i certificada en tècniques com el Pilates, Bodyart i mètode Garuda, entre d'altres.

Porta una àmplia trajectòria com a instructora en el mon del Fitness i activitats dirigides, i la seva passió és poder oferir als seus alumnes sessions d’entrenament molt variades, segures i divertides com a objectiu principal de la millora de la condició física i salut.

Participa-hi!!

Sergi Vilchez
Ciclo indoor

Ell es defineix com "spinnero" fins a la mèdula i un "papitriatleta"!!

La seva formació inicial en el mon del ciclisme indoor va ser a l'academia de formació esportiva Orthos, i més tard va beure dels coneixements d'un dels seus companys a Gimbe, en Toni Quesada.

En Sergi gaudeix fent-vos gaudir!! Vol que entreneu de valent, i que la diversió no et deixi pensar en res més que en continuar!! Desconexió, música per a tots els gustos i sobretot... Canya!!

No ens diras que no et ve de gust venir a pedalejar...!!??

Salas Navales
Ioga

Llicenciada en Ciencies de la Activitat Física i l'Esport, apasionada de la dansa i el moviment com a lliure expressió de la vida, la Salas ens ofereix les seves sessions de ioga per a dults i xics, i sempre es mostra atenta a capsar les vostres insquietuts i oferir-vos allò que més us pugui servir a la vostra salut integral.

No et quedis sense gaudir-la!

Departament de Manteniment

Departament de neteja

Haffida

Fattima

Haffida

Fattima

Treballa amb nosaltres

T’agradaria formar part del nostre equip? Envian’s el teu currículum vitae a gerencia@gimbe.com

contactar

Gaudeix de les instal·lacions i serveis que t’ofereix el Gimbe

fes-te soci