Gimbe

L'equip és el millor actiu que tenim

Volem que la teva estada al Gimbe sigui un dels millors moments del dia, i que venir a passar-ho bé també t'ajudi a aconseguir els teus objectius de salut. El nostre equip aconseguirà engrescar-te, cuidar-te, i gaudir dels millors moments d'esport i wellness.

Departament de direcció

Maria Olivé

Directora General del GIMBE
Maria Olivé
Directora General del GIMBE

Directora general des del 2013, Maria Olivé és també la directora general d'Aerobic&Fitness, una firma líder a Espanya, Portugal i Andorra en la comercialització material i equipament per a la pràctica del fitness, activitats d'aigua i terra i tècniques body-mind.

La seva gestió té per a objectiu posicionar el GIMBE com un centre de referència per les instal·lacions i l'equipament, amb un equip professional capaç de motivar, acompanyar i il·lusionar a tots els seus socis.

Departament Tècnic

Isaac Carreras

Ioga, pilates, mindfulness, coaching.

Cristina Lupon

Pilates Reformer i BodyArt

Marta Perramon

Pilates Mat. Poblacions especial

Marc Oses

Manteniment de la forma general. Tonificació muscular. Pèrdua de pes. Rendiment esportiu
Isaac Carreras
Ioga, pilates, mindfulness, coaching.

 

L'Isaac és el nostre Coach al Club Gimbe.  La seva formació integral  es transmet en les seves classes de Ioga, Pilates, així com en els tallers de Mindfulness, Gestió emocional i en l'Adquisició d'un hàbit Saludable.

Apassionat i compromés com a Coach per trobar maneres de ser i fer autèntiques, que manifestin el potencial de salut, vocació, relació i impacte de cada persona així com de col·lectius, organitzacions i empreses.

L'Isaac és Integral Master Coach per l'escola Internacional Integral Coaching Canada, amb un Master en Teoria Integral per la JFK University de San Francisco.  Llicenciat en Educació Física, especialista en Ioga, Pilates i Salut Postural.

Cristina Lupon
Pilates Reformer i BodyArt

Marta Perramon
Pilates Mat. Poblacions especial

LLicenciada en INEF i especialitzada en les tècniques de BodyART, Pilates Mat, Pilates Garuda i Pilates Reformer.

La teva llarga trajectoria l'ha fet emprendre nous coneixements amb el Màster en STOTT PILATES, una de les seves virtuts de sempre ha estat la dansa clàssica i el talent per comunicar en les seves classes dirigides.

 Marc Oses
Manteniment de la forma general. Tonificació muscular. Pèrdua de pes. Rendiment esportiu

Graduat en INEF, Marc Oses és un tècnic polivalent i ho demostra en les seves classes dirigides d'aigua i terra, com ha tècnic de sala fitness també és entrenador personal per a totes aquelles persones que busquen cumplir els seus objectius tant en l'àmbit esportiu, benestar, salut o per rehabilitació.

Departament Atenció al Client

Col·laboradors Departament Tècnic

Departament de Manteniment

Departament de neteja

Treballa amb nosaltres

T’agradaria formar part del nostre equip? Envian’s el teu currículum vitae a gerencia@gimbe.com

contactar