Col·laboració del Gimbe amb la Creu Roja de Manresa

Jugant en el número de la lotería de Nadal, fem un col.laboració amb la Creu Roja de Manresa

Miquel Riera, president de la Creu Roja a Manresa, i Maria Olive, responsable de Club Gimbe, signen l’acord de col·laboració.

La Creu Roja ha signat el dijous passat, 10 de desembre, un acord de col·laboració amb Gimnàs Gimbe, l’objectiu central de l’acord és per concretar la donació que farà Gimbe a favor de Creu Roja. El centre esportiu ha posat a la venda participacions de Loteria Solidària, el Nº de la loteria Nacional és el 31.114, el preu de la butlleta és de 2,50 €, 2 € de participació i 0.50 € de donatiu per Creu Roja.

Els responsables de signar aquest acord han estat Maria Olive, responsable de Gimnàs Gimbe i Miquel Riera i Oller, president de Creu Roja a Manresa. El conveni tindrà vigència fins el dia del Sorteig de la loteria Nacional de Nadal.

Els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l’atenció de col·lectius amb situació de vulnerabilitat i persones amb dificultats per a la seva integració social que atén actualment la institució.

El Gimbe, que aquest any celebra el seu 42è aniversari, ha estat des dels seus orígens inspirat a promoure l’activitat física per a la millora de la salut i el benestar, impulsant activitats i tendències per a tots els grups d’edats en un entorn familiar, agradable i professional.

Creu Roja vol donar les gràcies a Gimbe per aquesta iniciativa solidària, i per aquest motiu volem donar a conèixer aquests suport a tota la ciutadania.

.

.