Celebrant 50 anys d’evolució a DIR GIMBE

Estem emocionats d’anunciar una fita increïble a la nostra història! Aquest any celebrem 50 anys de compromís amb la salut i el benestar, i volem compartir aquesta celebració amb cadascun de vosaltres.

Va ser a l’octubre de 1973 quan vam néixer amb la missió pionera de portar l’activitat física a persones de totes les edats i condicions, amb l’objectiu de millorar la salut i el benestar. Des d’aleshores, el nostre projecte ha mantingut un esperit motivador, innovador i de compromís que defineix la nostra essència.

🔴 1973 Gimbe, situat al Carrer Era de l’Esquera, 13.  Ocupant la primera planta, posteriorment varem adquirir la segona planta, i finalment els baixos de l’edifici. Durant uns anys varem compartir els entrenament a la nau situada al Carrer Sallent.

🔴 1984 Obertura d’un nou centre Gimbe Centre i Gimbe Torre.

🔴 1993 Inaguració de la piscina.

🔴 2000 Ampliació del centre amb més de 600m2.

🔴 2010 Inaguració del nou Gimbe.

🔴 2019 Formem part de DIR i noves sales com Spinning, Moviment, Pilates Reformer, Bootcamp i Jambox.

🔴 2023 Millorem l’equipament de la sala fitness amb màquines EGYM.

En aquestes cinc dècades, hem evolucionat i crescut plegats, sempre enfocats a brindar-te la millor experiència possible. És per això que ens enorgulleix presentar-te les nostres noves instal·lacions, dissenyades per elevar la seva experiència al gimnàs a un nivell més alt. Amb equips de darrera generació i espais renovats, estem segurs que us sentireu inspirats i motivats per assolir els vostres objectius de salut i fitness.

Però això no ho és tot. També hem renovat la nostra pàgina web perquè pugueu explorar les nostres instal·lacions des de la comoditat de casa seva. Ara podreu veure vídeos de les nostres noves instal·lacions i obtenir una vista prèvia del que t’espera a DIR GIMBE! Estem compromesos a continuar creixent i millorant per a vosaltres. Gràcies per confiar en nosaltres per ser el teu centre de benestar durant aquests 50 anys, i esperem continuar ajudant-te durant molts més.

Uneix-te a nosaltres mentre celebrem aquesta emocionant fita!