Canvis en l’estructura del Club Gimbe

Aprofitem aquest apartat per presentar-vos les novetats d’aquesta temporada en l’organització del nostre Club.

.

Començant per la gerència, on torna l’emprenedora del Gimbe, la Maria Olivé. Dedicada en cos i ànima els darrers 25 anys a l’empresa Aerobic & Fitness. La seva experiència en el nostre sector és extensíssima -una de les referents sens dubte. Al Club Gimbe, hi deixarà la seva petja de creativitat i innovació, combinades amb passió i persistència.

.

Aquesta temporada estrenem direcció tècnica! La Cristina Lupón, assumeix el repte d’ajudar a créixer l’equip del Gimbe. En la seva missió de servei cap a vosaltres i els vostres objectius de millora física (salut, rehabilitació, rendiment, aprenentatge…).

La Cristina, és una entusiasta del Gimbe i una apassionada de l’activitat física i l’esport, que fa temps contribueix a fer avançar el Club Gimbe en el seu propòsit de millora. Els que la coneixeu, sabeu de la seva intensitat i energia, coneixement i habilitat.

La Cristina és llicenciada en Educació Física, Master en Alt rendiment Esportiu, Certificada amb tots els aparells de Pilates, per Stott Pilates, Formadora Nacional de bodyArt.

.

En José Maria Gonzalez (Txema) és el nou coordinador de l’area de Fitness i Entrenaments Personals. L’experiència del Txema en el sector és àmplia, i aporta rigor i professionalitat, en la seva forma de treballar i fer equip. Un apassionat pel Triatló, que com aquest esport multidisciplinari, sap navegar diferents aspectes de gestió d’un club que ofereix servei des de Nadons a Màsters, esportistes professionals i practicants entusiastes de l’exercici físic.

Entre d’altres aquesta temporada impulsarà un nou sistema interactiu per confeccionar rutines d’entrenament adaptades als vostres objectius.

.

La Begoña Castillejo, coordinadora del departament comercial, és la responsable de coordinar l’equip per oferir-vos la millor atenció, ajudant-vos amb els vostres dubtes a trobar la modalitat de servei que més s’encaixa a les vostres necessitats. Observareu que la Begoña, com el seu equip, és dolça i amable en el tracte, així com compromesa amb la vostra experiència agradable al Club Gimbe.

.

Aquest any al Club Gimbe, també s’han incorporat nous instructors, a qui donem la benvinguda al nostre equip, i us anirem presentant pròximament.

.

Esperem entre tots fer créixer la gent del Gimbe!