Crònica d’unes jornades de Formació

El passat cap de setmana, diferents tècnics del Gimbe, vam participar en l’esdeveniment de formació Planeta Summit Balance, per refrescar conceptes, aprendre’n de nous i mantenir l’esperit formatiu imprescindible per oferir-vos un servei professional i profitós per a la vostra salut.

El Planeta Summit Balance combinava activitats de cos-ment de diferents disciplines, des del Pilates més clàssic, al Ioga, la salut postural o el BodyArt. Dos dies intensos d’aprenentatges i experiències, retrobaments amb tècnics de d’altres centres i professors experts que no és fàcil tenir-los junts i a prop habitualment. Tot plegat fa que, tot i el cansament acumulat, l’experiència suposa una recàrrega de piles per a la nostra activitat diària.

Per a nosaltres és imprescindible fer aquestes formacions, especialment avui dia, ja que en els últims anys la investigació científica en el nostre àmbit ha incrementat de manera considerable, i el que ahir era un dogma, la nova evidència el pot complementar, modificar o anul·lar. Disposar d’aquesta informació és imprescindible perquè sempre tenim la bona intenció d’ajudar-vos d’allò més en els vostres objectius de salut i estar format és la millor manera.

Personalment, i més enllà de l’aprenentatge de nous continguts, el que em va fascinar va ser la facilitat d’en Boris Bassani – un dels ponents internacionals – per explicar conceptes difícils, com també, la seva habilitat per a forçar la reflexió i la creativitat en el disseny de les classes dels seus alumes.

Espero en els mesos vinents anar fent propis alguns d’aquests conceptes i maneres de transmetre, per ajudar a fer la vostra experiència tan enriquidora com la meva.

Ens veiem al Gimbe

Isaac