Nou Curs de Defensa Personal

Nou Curs de Defensa Personal

Gràcies a l’èxit de la passada edició i als suggeriments que ens heu fet arribar hem programat una nova edició del Curs de Defensa Personal Femenina.

El curs està obert a tothom, però orientat més específicament a la defensa femenina. Dirigit pel nostre tècnic d’Aikido pretén donar unes nocions clares i bàsiques i una experiència física de què és la defensa personal i com utilitzar-la efectivament.

Però que és la defensa personal?

És un conjunt de mètodes diversos que poden ser utilitzats per a parar un atac personal.

Les tècniques de defensa personal han estat derivades de les arts marcials tradicionals i han sigut adaptades per a ús per persones comunes, per defensar la seva integritat física

Així s’utilitzen tècniques senzilles i s’intenta evitar els moviments complexos. S’utilitzen principalment bloquejos, retencions i palanques per dominar l’adversari de la manera més ràpida possible i reduint el temps de combat per evitar riscos i deixar en segon pla les diferències físiques.

Inscriu-t’hi a la recepció del Gimbe

El Taller evidentment doncs, és essencialment pràctic i no cal cap tipus d’experiència prèvia per a participar-hi. Roba còmode i moltes ganes d’aprendre.

Estem convençuts que aquesta edició, també serà un èxit rotund. Us convidem a participar-hi!