Ioga restauratiu: els seus beneficis

Activitat especial Crema Calories 2018

El Ioga restauratiu ja l’hem practicat en alguna ocasió al Gimbe, en aquesta edició del Crema Calories és però una activitat extra, amb l’objectiu i finalitat d’encoratjar-vos a provar-ne els seus beneficis. Però quins són els seus beneficis?

El Ioga restauratiu ens ajuda a relaxar els músculs tensos, alleujar el dolor articular i transitar rapidament el cos-ment de l’estrès cap a un estat de calma. A través de les seves posicions -llargament sostingudes amb el suport de blocs i coixins- estimula els reflexos que ajuden a calmar el cor i el cervell, provocant així la resposta a l’estrès i per tant facilitant un estat de calma i serenor.

Al mateix temps el Ioga restauratiu també ens ajuda a millorar els nostres nivells d’atenció i concentració: doncs quan el cos està relaxat i el sistema nerviós equilibrat ens és més fàcil centrar-nos en l’experiència directa del moment present. Aquest tipus de Mindfulness corporal ens ajuda a incrementar la nostra consciència corporal, millorant així el nostre autoconeixement, que és sense dubte el primer pas en la direcció del canvi i millora.

Vine doncs a provar el Ioga restauratiu i gaudeix de la sessió i els seus beneficis.