Caminada pels entorns de Manresa

Caminant alegrement pels Entorns de Manresa -25 de novembre de 2018 3era etpa.

Aquest passat diumenge un grup animat i alegre de socis del Gimbe van participar en la caminada pels entorns de Manresa

Aquest cop la ruta, d’uns 15 km fets en 4 hores, va transcórrer pel passeig del riu Cardener, fins a Sant Joan, d’on ens vàrem enfilar fins als Lledoners -a l’hora reivindicativa-, per emprendre el camí de tornada cap a les Torres del Bages, Pineda, el Poal fins a retornar al Gimbe. Un recorregut força planer i agradable, malgrat la humitat i el fred de primera hora, ple d’interès cultural (com l’apunt que vàrem fer al pont Nou) i natural (el riu Cardoner, els plans de les Torres del Bages).

Grup animat de participants, amb l’afegit d’una atleta espontània Caminades per l’entorn de Manresa, 25 de novembre 2018 Foto: Gerard Teixido

Del grup format en aquesta especial ocasió, amb nous participants cal destacar-ne el bon humor i ànim. Enriquint la caminada intercanviant experiències, compartint esforç, coneixent-nos mútuament i aprenent l’un de l’altre.

Un grup heterogeni que va gaudir coneixent racons del nostre entorn que molt sovint no tenim presents. 

Us convidem a tots, a participar en la propera caminada pels entorns de la nostra ciutat. Aquesta serà en motiu de la propera edició del Crema Calories. No hi falteu, que ens ho passarem d’allò més bé!