Caminades Primavera 2019

Durant els mesos d’Abril i Maig és quan la ginesta esclata i fa una olor que ben reconeguda, comencem a veure aquells vespres grocs i el dia acompanya a caminar pel mig de la natura, és per això que estem orgullosos d’haver pogut fer dues sortides fantàstiques amb la #gentgimbe.

Al passat 28 d’abril una cinquantena de gimber@s van anar tot junts pels cingles del Llobregat, aquesta sortida va ajudar a completar el cicle d’anteriors caminades en els entorns de Manresa.

Una de les combinacions més adients per cercar el benestar en cos i ment és el fet de caminar i alhora, practicar el Mindfullnes, el passat Diumenge 12 de maig es va gaudir de la segona sortida de Caminades Gimbe primavera 2019 pels entorns del Suanya, un territori extraordinari en el qual tothom s’ho va passar genial, enmig de l’esclat de la vegetació gràcies a les pluges de finals del mes passat.

Tenim molta il·lusió per comunicar la nostra tercera i última caminada de primavera GIMBE 2019. El pròxim dimarts 16 de juny amb inici des del Gimbe es farà un itinerari circular per les majestuoses i màgiques muntanyes de Montserrat amb una duració entre 3 i 4 hores t’hi animes?