Engresca’t amb les estades esportives de DIR GIMBE aquest estiu! 🏃‍♂️

Aquest estiu, no hi ha res millor que les nostres estades esportives plenes d’aventures a l’aire lliure! 😍 És molt més que una simple diversió; és una oportunitat única per als nens de connectar amb la natura, fer nous amics i créixer en un entorn segur i emocionant.

✨ Descobreix els beneficis de les nostres estades:

1️⃣ Exploració i aventura: Ens endinsarem en entorns naturals com llacs i boscos, perfectes per a l’aventura i l’exploració.

2️⃣ Socialització: Amb activitats de grup i jocs, els nens aprendran a treballar en equip i establir relacions amb altres nens de la seva edat.

3️⃣ Beneficis per a la salut: L’activitat física regular millora la salut física i mental, reduint l’estrès i augmentant la felicitat.

4️⃣ Desenvolupament de noves habilitats: Cada dia és una oportunitat per aprendre coses noves, des de l’esport fins a les habilitats de supervivència bàsiques.

L’objectiu de DiRGIMBE és oferir els teus  fills, activitats  a les nostres instal·lacions i a l’aire lliure,  que permeti gaudir de l’activitat i l’esport amb connexió amb la natura. Fomentem un estiu actiu i social perquè cada nen pugui créixer feliç i saludable!

👉 Apunta ara els teus fills! Les places són limitades. Per a més detalls, visita la nostra pàgina web sobre les estades esportives.