Tret d’inici de les Estades Esportives d’Estiu 2024 al DiRGIMBE

La setmana el 25 de juny, al DIRGimbe vam donar el tret d’inici a les estades esportives 2024 amb gran entusiasme i energia. Aquestes estades són una oportunitat única perquè els nens i nenes gaudeixin de l’estiu de manera activa, saludable i divertida, combinant activitats esportives, creatives, educatives i lúdiques.

Taller de Tie-Dye: Fomentant la Creativitat 🎨👕

Un dels moments més destacats de la setmana va ser el taller de tie-dye, que forma part de l’eix de la creativitat de les nostres activitats. En aquest taller, els nens i nenes van tenir l’oportunitat de dissenyar i personalitzar les seves pròpies samarretes blanques utilitzant tècniques de tenyit tie-dye. Aquesta activitat no només va ser divertida i engrescadora, sinó que també va permetre als participants expressar la seva creativitat i originalitat.

💡💪Creativitat i Activitat Física: Un Binomi Perfecte

La combinació de creativitat i activitat física és clau per al desenvolupament integral dels nens. Les activitats creatives, com el taller de tie-dye, no només estimulen la imaginació i la capacitat d’innovació, sinó que també complementen l’activitat física en diversos aspectes:

  1. Millora de la Coordinació: Les activitats creatives sovint requereixen precisió i habilitats motores fines, que es poden transferir a l’activitat física, millorant la coordinació general del nen.
  2. Desenvolupament de la Paciencia i la Perseverança: Tant en les activitats creatives com en les físiques, els nens aprenen a ser pacients i a perseverar davant els reptes, desenvolupant una mentalitat resilient.
  3. Estimulació del Cervell: Les activitats creatives i físiques estimulen diferents parts del cervell, promovent un desenvolupament cognitiu complet.
  4. Promoció del Benestar Emocional: La creativitat permet als nens expressar i gestionar les seves emocions, mentre que l’activitat física ajuda a alliberar energia i reduir l’estrès, promovent un benestar emocional integral.

La primera setmana de les estades esportives al DIRGimbe ha estat tot un èxit, i el taller de tie-dye ha estat una de les activitats més celebrades pels nens i nenes. Continuarem oferint una àmplia varietat d’activitats que no només diverteixin, sinó que també contribueixin al creixement personal i al desenvolupament de totes les habilitats dels nostres petits participants.

Esperem seguir compartint moments tan especials i enriquidors amb tots vosaltres al llarg d’aquestes estades esportives 2024. Estigueu atents a les nostres pròximes activitats i novetats! 🌟