Novetats d’estiu al Gimbe

Una nova activitat que està revolucionant les piscines d’arreu del mòn.

Tot i la calor d’aquest estiu, al Gimbe pots entrenar i passar-t’ho d’allò més bé! De les moltes activitats avui ens agrada presentar-te una novetat d’aquest Estiu-17: l’AquaBalance.

Si no ho has provat, no dubtis a fer-ho. T’ho passaràs bé entrenant fort, i refrescan-te al mateix moment, una divertida combinació.

BENEFICIS AQUABALANCE
Una nova activitat que està revolucionant les piscines d’arreu del món.
L’activitat millora l’equilibri, la propiocepció, la força i la resistència d’una manera alegre i divertida.

Els estudis científics han demostrat els beneficis de realitzar exercicis sobre superfícies inestables, l’AquaBalance proporciona una triple inestabilitat -produïda pel mateix usuari, pel fet d’estar sobre l’aigua i per les turbulències generades pels companys d’activitat. La constant inestabilitat produeix millores neuromusculars des del primer dia!
Aquesta activitat però permet treballar a diferents intensitats i per tant la podem adaptar a diferents nivells de forma física. Hi podem adaptar exercicis de tot tipus: funcionals, cardiovasculars, de Pilates, de Ioga i més específics de propiocepció.

Aqua Balance és una activitat que es realitza sobre les plataformes AquatFit Board d’Olive. Per a més informació mira el següent vídeo: