+50 més Vida

+50 Més Vida

Al Gimbe, vàrem celebrar amb èxit la primera edició del programa +50 Més Vida

Però en què consisteix aquest programa?

Als 50 és un d’aquests moments especials a la vida. Amb una maduresa i experiència ja acumulades, i amb certs aspectes familiars i laborals encaminats és un moment en què hom es comença a plantejar un nou futur, el què s’anomena el Tercer Acte de la Vida amb cert interès.

És un fet, que avui dia, l’esperança de vida i la qualitat de vida obren una finestra per encarar aquesta etapa entre l’oportunitat d’aprofitar la maduresa personal i professional d’una manera satisfactòria tant en l’àmbit de projectes col·lectius i personals de negoci, empresa, socials i col·laboratius i/o recreatius.

El programa +50 Més Vida pretén ajudar a encarar aquesta etapa, a entrar-hi i viure-la amb plenitud física, emocional, mental i espiritual. T’ajudem doncs a fer, per dir-ho d’una manera, les “actualitzacions” que necessites per acabar d’entrar amb l’energia i la plenitud que t’ajudaran a treure el màxim profit, a viure amb goig, el teu particular Tercer Acte.

El programa de 10 setmanes, ofereix així un seguit d’assessoraments personals, sessions de pràctica física col·lectiva, xerrades educacionals tot orientat a les necessitats especials del +50 i les que cada participant requereix. Una activitat cada setmana, que orienta, informa, anima, motiva i diverteix.

Les valoracions dels 21 participants de la primera edició són contundents: un 9 sobre 10, contents amb els tècnics, les activitats i les xerrades. Contents amb l’ambient del grup i les coneixences de les noves amistats. Contents amb l’oportunitat de reorientar i aprofundir amb una pràctica física, emocional, mental i espiritual per millorar el seu benestar. En definitiva, un grup que se sent optimista per encarar el tercer acte de la Vida.