BodyArt al club Gimbe

El BodyArt és una forma excepcional d’entrenar el moviment.

 

Certament un dels ganxos d’aquesta activitat, potser el més rellevant és un de molt senzill de definir, però altament difícil d’aconseguir per a qualsevol pràctica física, el BodyArt et millora.

L’origen del BodyArt, que convé no perdre’l de vista, és en aquells moviments i exercicis que es realitzaven amb persones amb lesions o dificultats de mobilitat però que van ser adaptats per a persones sanes. Aquests moviments es van complementar així mateix amb una manera d’entendre els humans com a una unitat, incloent-hi les cadenes musculars i els òrgans per una banda però també la ment i l’esperit per una altra.

El BodyArt, mira cap a dins, dins d’un mateix, per entendre què fa per a nosaltres el moviment, sent així la guia per a la millor teràpia.

El BodyArt et reclama responsabilitat pel teu propi cos al mateix temps que ofereix instrucció acurada i guiada per entendre el cos i el seu moviment. Així mateix, el BodyArt requereix un despertar de l’atenció i la focalització per mantenir una bona execució, i un èmfasis especial al centre del teu cos.

El què fa que una sessió de BodyArt faciliti aquesta enorme sensació de benestar al acabar-ne una sessió, és la connexió cos ment que s’hi estableix, i és que la incidència amb la respiració per vehicular la nostra integritat juga un paper molt important en les classes. També ho és l’equilibri energètic, amb la inclusió de tècniques i pràctiques orientals, que incideixen en el disseny de la sessió però també en cada moviment i en cada posició.

Des de Gimbe us recomanem fermament que proveu el BodyArt i que l’inclogueu en les vostres sessions setmanals, us ajudarà de gaudir d’un millor benestar.