Caminada Crema Calories 2018

Caminada Crema Calories 2018: Una matinal caminant esplèndida

Aquesta edició del Crema Calories la vàrem tancar amb una matinal caminant pels barris i terrenys de la Manresa Sud, amb un grup de quasi 50 participants que van gaudir d’allò més.

Sortint des de l’Estació de la Renfe, vàrem dirigir-nos al barri de la Guia, per encarar el curt però intens pendent fins a la Torre Santa Caterina. Primera parada, primera foto d’una magnífica façana Sud de la Ciutat amb el Pirineu nevat al fons.

D’allà, ja planejant una mica més vàrem fer camí fins al Mas de l’Oller, gaudint del paisatge de les vinyes i d’un sol calent que ens va acompanyar al llarg de tota la jornada. Vàrem parar a esmorzar al nucli de Salelles, reposant forces ens vàrem trobar amb intrèpids ciclistes, que havien fet un altre itinerari.

Amb les energies recuperades, direcció al Suanya, però trencant abans, cap a Les Farreres, i d’allà cap a la Barriada del Xup. Per un camí desconegut per molts, vàrem continuar cap al Sol i aire, Bellavista, Barriada de la Creu. Aquí vàrem iniciar el retorn cap a l’estació de la Renfe.

En total, uns 14 km. Deu n’hi do.

Ressaltaríem la bona sintonia entre tots els participants que van fer la caminada ben animada, compartint experiències vàries i passant una bona estona. La matinal va resultar d’allò més profitosa, fent esport, gaudint d’un bon dia, coneixent el territori i noves amistats. Esperem tornar-hi ben aviat i també, comptar amb tu.