Crema Calories, fent història

Crema Calories, un idea que ha arrelat

Ja fa molts anys, potser masses per recordar-ho amb exactitud, l’equip del Gimbe, en el què devia ser una sessió de “brainstorming” inspirada va donar llum a la “Campanya Crema Calories”.

L’idea resultava d’allò més escaient per resoldre múltiples necessitats provinents d’interessos de més d’una part. Per una banda, no cal dir-ho, ajudava l’interès del Gimbe, en ajudar als seus abonats a reprendre el ritme passades les festes de Nadal, i evitar així que aquells que havien perdut el ritme acabessin per perdre’l del tot. Per altra banda, ajudava als socis de Gimbe, no tan sols a reemprendre l’hàbit saludable de fer exercici, sinó que a més, proposava un repte de consolidar-lo i fins i tot incrementar-lo -més freqüència setmanal, més pràctica diària. Propulsant, molt sovint així, els desitjos de cap d’any d’una millor salut i forma física.

El Crema Calories ha tingut doncs, al llarg d’aquests anys, diferents variants i propostes de reptes: des del format més simple en el qual només es contemplen les assistències, a l’exigència de reptes on s’havien de fer un nombre determinat de sessions de cada especialitat (aigua, dirigides, fitness, xerrades de salut), inclús a vegades, comptant la quantitat de calories cremades, o els punts que s’aconseguien per a cada activitat.

En general el Crema Calories ha estat sempre sinònim de bons moments al Club. De moments de complicitat per tal d’ajudar-vos a aconseguir el vostre objectiu, d’una forma animada, divertida, especial. On vosaltres hi poseu l’esforç per superar-vos i nosaltres l’esforç per fer més activitats, més propostes especials per animar-vos a venir.

El Crema Calories és un element d’identitat del Club Gimbe, molts de vosaltres l’espereu i nosaltres no sabríem passar sense una activitat que ens connecta íntimament amb el nostre propòsit: ajudar-vos a millorar la vostra salut i benestar.

L’equip del Gimbe us desitja molta sort en el Crema d’aquest any!

.

.