El Cafè del Gimbe: El vostre espai de trobada saludable

Al Cafè del Gimbe, oferim un espai de trobada per conversar, gaudir de les vostres amistats i alimentar-vos de manera saludable. Situat a les nostres instal·lacions, el Cafè del Gimbe està pensat per proporcionar-vos tot el que necessiteu per a una alimentació equilibrada i energètica al llarg del dia.

Esmorzars Energètics 💪

Comenceu el vostre dia amb energia amb els esmorzars saludables que proposem. Al Cafè del Gimbe, prepararem esmorzars energètics per ajudar-vos a recuperar-vos de l’esforç de l’activitat física i preparar-vos per afrontar el dia amb força i vitalitat. Ja sigui després d’un entrenament matinal o abans de començar la jornada laboral, tenim opcions delicioses i nutritives per a tothom.

Menú Diari 🥙

Al migdia, oferim una cuina senzilla, casolana i saludable amb una gran varietat de plats per a tots els gustos. Comptem amb un menú diari elaborat amb productes frescos i de proximitat, garantint així que cada mossegada sigui rica en nutrients i bon gust. Podreu triar entre menú complet, plats combinats i opcions vegetarianes. Creiem en la importància de cuidar el nostre cos amb aliments de qualitat, i per això, cada dia treballem per oferir-vos els millors plats.

Cada persona és única i té necessitats alimentàries diferents. Per això, al Cafè del Gimbe oferim opcions per a tots els gustos, incloent-hi plats vegetarians i varietats de pa saludables. Volem que tothom pugui gaudir d’una experiència gastronòmica satisfactòria i equilibrada, adaptada a les seves preferències i necessitats dietètiques.

Berenars Deliciosos 🥪

A la tarda, berenars variats per proporcionar-vos l’energia necessària per encarar les activitats de la tarda. Tant si necessiteu una empenta abans de la vostra classe de pilates o body combat, com si voleu gaudir d’un moment de relax amb els amics, els nostres berenars estan pensats per satisfer-vos amb opcions saludables i saboroses.

El Cafè del Gimbe és més que un lloc per menjar; és un espai on podeu gaudir d’una alimentació saludable mentre compartiu moments especials amb els vostres éssers estimats. Us convidem a visitar-nos i descobrir tot el que tenim per oferir-vos.

No us perdeu l’oportunitat de gaudir dels menús diaris i de les seves especialitats saludables! Vine al Cafè del Gimbe i comença a cuidar-te des de dins! 🏃‍♂️