Estades Esportives: Gràcies per les vostres valoracions.

Des de Gimbe volem agrair a tots els participants en la nostra enquesta sobre les Estades Esportives d’enguany.

Any rere any ens esforcem al màxim per poder oferir les millors estades i superar-nos cada estiu. Aquest cop, un cop realitzada l’enquesta de satisfacció sobre les Estades Esportives, quasi arribem a les 100 respostes, i no podríem estar-ne més contents! Ens alegra saber que els vostres nens i nenes s’ho passen genial de la mà dels nostres monitors. I, també, saber que dormen ben plans a les nits!

Molts de vosaltres ens heu valorat de manera positiva i ens heu fet arribar comentaris i suggeriments per poder millorar les Estades Esportives del proper any. Esperem que de cara al següent estiu pugueu veure noves activitats, esports, tallers i jocs! També, tindrem en compte els vostres comentaris i opinions sobre el servei despertador i el servei menjador, i esperem poder adaptar-nos millor a les vostres necessitats i preferències. Treballarem per poder oferir-vos les millors Estades Esportives!

Agraïm totes les respostes que ens feu arribar a través de l’enquesta que, per cert, encara podeu omplir per dir la vostra!

Si us heu quedat amb més ganes d’activitats, esport i jocs, no us preocupeu! A Gimbe no frenem: segueixen les Estades Esportives durant el mes d’agost. Mateix horari, preu reduït! O bé, si ho preferiu, podeu donar una ullada al nostre programa d’activitats infantils i juniors per al proper curs 2018 – 2019. Les inscripcions ja estan obertes! Ioga, ball, piscina, aikido… No us ho podeu perdre!

Recordeu que podeu veure totes les fotografies fent clic aquí. Kayak, hípica, tallers de cuina, esports… Veureu que bé s’ho han passat aquest estiu!

Per a més informació o qualsevol dubte, podeu consultar a la recepció del centre o enviar un correu a través del nostre formulari web.