Descobreix el secret per a una vida forta i saludable amb la Dra. Gabrielle Lyon

La Dra. Gabrielle Lyon, reconeguda metgessa especialitzada en neurologia i endocrinologia, ens presenta el seu inspirador llibre “Forever Strong” (Sempre Fort). En aquesta obra, Lyon desafia el paradigma convencional de la salut en destacar la importància d’un cos musculat per al benestar i la longevitat.

En un món obsessionat amb la pèrdua de pes, Lyon ens recorda que l’enfocament ha d’estar a enfortir la nostra musculatura. A partir dels quaranta anys, es perd massa muscular de manera natural, i mantenir-la és clau per mantenir-nos joves i saludables.

Els músculs no només ens brinden força física, sinó que també són òrgans endocrins que segreguen substàncies químiques beneficioses per al nostre cos. La Dra. Lyon destaca que l’exercici de resistència muscular no només redueix l’estrès i l’obesitat, sinó que també millora la salut mental i prevé malalties com la demència i l’Alzheimer!

La solució a l’obesitat? Guanyar múscul! Oblida’t de les dietes restrictives i la gana constant. Lyon ens anima a seguir una dieta centrada en proteïnes, entrenar al gimnàs i construir múscul. La resta s’encarregarà per si sola: perdràs pes, et veuràs i et sentiràs millor, i seràs més resistent a mesura que envelleixis. Sempre fort!

I com a exemple d’aquest enfocament, qui millor que Arnold Schwarzenegger? Un home que ha mantingut la seva musculatura al llarg de tota la seva vida i que, malgrat els desafiaments de l’envelliment, es troba en una forma excel·lent comparat amb altres de la seva edat.

La Dra. Lyon ens recorda que mai és tard per començar a guanyar múscul. Prova-ho tu mateix i descobreix el poder transformador de la força muscular a la teva vida! 💪🏋️‍♂️

Traducció feta per Alicia Alonso