Descobreix la tècnica del Snatch al nostre Clínic de CrossDir

No et perdis el nostre pròxim Clínic el dia 18 de maig de 12:00 a 13:00h a DIR Gimbe! En aquest seminari exclusiu ens enfocarem en el treball de la tècnica del Snatch, un exercici fonamental al món del CrossFit. Ja siguis un apassionat del CrossFit buscant perfeccionar la teva tècnica, o un principiant desitjós d’aprendre més sobre aquest esport, aquest clínic és perfecte per a tu.

Data: 18 de maig

Hora: 12 a 13h

Preu: 5€ per a socis i  10€ per a no socis

Inscripcions: Pots inscriure’t directament a recepció.

Impartit per: Dragos Leon, Level 1 i 2 de CrossFit

💡Quins beneficis ens aporta:

  • Enfortir la teva musculatura
  • Millorar la teva coordinació
  • Millorar la mobilitat de les teves articulacions
  • Augmentar la teva potència i explosivitat.

Anima’t a explorar el món del CrossDir al nostre gimnàs! Les nostres classes estan especialment dissenyades per introduir-te al dinàmic i desafiant món del CrossFit. Si participes en les nostres sessions, no només milloraràs la teva força i resistència, sinó que també experimentaràs un augment significatiu en la flexibilitat i la coordinació general. A més a més, a cada sessió es crea una gran comunitat de suport que et motiva a superar els teus propis límits.

No perdis l’oportunitat de millorar la teva tècnica de l’Snatch i gaudir de tots els beneficis que el CrossFit té per oferir. T’esperem al gimnàs per transformar la teva manera d’entrenar i enfrontar-te a nous desafiaments❗