Descobrint els Aliments amb Esmorzars Saludables

La segona setmana de les estades d’estiu al DIR Gimbe ha estat tot un èxit, especialment amb el nostre taller de cuina on els nens van aprendre a preparar esmorzars saludables. Aquesta activitat forma part de l’eix “Descobrir els aliments”, que té com a objectiu ensenyar als més petits sobre el valor dels aliments a través de tallers divertits i educatius.

Durant aquest taller, els nostres joves cuiners van tenir l’oportunitat d’explorar diferents ingredients, preparar una deliciosa recepta i comprendre l’impacte dels aliments en la nostra salut. Aquesta setmana, vam centrar-nos en la preparació de torrades de poma al forn, una opció nutritiva i saborosa per començar el dia amb energia.

Recepte Torradetes amb poma

Ingredients:

  • 8 llesques de pa
  • 2 pomes tipus “Golden”
  • Margarina
  • Canyella en pols
  • Sucre de coco (opcional)

Preparació:

  1. Encendre el forn pel gratinador.
  2. Untar el pa amb margarina
  3. Tallem la poma a làmines ben fines i la posem a sobre el pa.
  4. Després la canyella i el sucre de coco.
  5. Es gratina, es cou molt de pressa, aproximadament 5 minuts.

Aquest taller no només va despertar els sentits dels nens, sinó que també va fomentar el seu valor per la bona alimentació. Els nens van descobrir com una simple torrada pot convertir-se en un esmorzar nutritiu i deliciós, promovent així hàbits alimentaris saludables des de petits.

Aquestes experiències culinàries no només són divertides, sinó que també ajuden a formar futures generacions més conscients i saludables.

Us esperem amb ganes la propera setmana per seguir descobrint i aprenent junts! 🍏🍞👩‍🍳