L’addicció a les pantalles

El psicòleg Àlex Casanova, creador de Psicoshow, realitzarà una xerrada sobre l’addicció a les pantalles al dijous 30 de maig les 20:10 a la sala moviment del club Gimbe.

Ens parlarà sobre quin paper tenen les noves tecnologies en la societat, un tema que segons L’Àlex Casanova és la malaltia del segle XXI. Les conseqüències d’un mal ús de les pantalles es pot equiparar inclús amb altres tipus d’addiccions com és el consum del tabac, cànnabis i alcohol, també en addiccions conductuals com les compres compulsives, trastorns alimentaris o en l’obsessió per la tonificació muscular.

Tots aquests factors poden generar aïllament social, sedentarisme i possibles trastorns mentals generant una necessitat a la societat pel retorn a la realitat.

Psicoshow és un format que ens porta música en directe, visualització de continguts multimèdia i experiments vivencials que fan del públic el protagonista d’aquesta xerrada, l’objectiu de la sessió és que tots els assistents aconsegueixin sortir amb una idea diferent de les pantalles i del món que estem vivint ara mateix, és a dir, despertar en cos i ment.

Xerrada gratuïta tant per socis com no socis, confirmant la seva assistència en aquest formulari o bé truca’n al 93 874 48 07