Activitats de salut

Pilates
Reformer

Descobreix els avantatges del Pilates Reformer
La forma elegant de tonificar el teu cos.

Pilates Reformer Gimnas Gimbe Manresa

Cursos
de Reformer

Al Gimnàs Gimbe, reconeixem els avantatges transformadors del Pilates Reformer des de fa molts anys.

Una pràctica rica en varietat que ofereix una agradable sensació de benestar a través d'exercicis que integren la força, la flexibilitat, la mobilitat i l'equilibri.

El resultat que ofereix és un cos més fort, estilitzat, àgil en el moviment que facilita una correcta postura per sentir-te lliure i còmode.
REFORMER GRUP REDUIT
Les nostres sessions en grups reduïts són singulars i fluides, enriquint l’experiència per a cada participant.
REFORMER INDIVIDUAL

Descobreix la transformació personal amb les sessions individuals de Pilates Reformer.

REFORMER JUNIOR
Pilates per Joves a partir dels 12 Anys per poder fomentar uns hàbits saludables.

Beneficis del
Pilates Reformer

Màquina del Pilates Reformer

L'aparell per excel·lència que permet classes completes i adaptades, oferint múltiples possibilitats de moviment que fan les classes variades, estimulants i divertides.

Treball global
del cos

Amb el mètode Pilates, enfortim tota la musculatura en el seu just equilibri, millorant la postura i el moviment dinàmic.

Millora de la consciència corporal

Connecta amb el teu cos d'una manera única, adquirint consciència i comprensió dels teus moviments

Moviment
elegant

Control, fluïdesa i precisió en cada exercici, fomentant una pràctica conscient.

Salut de
l'esquena

Redueix el risc de lesions i millora la salut general de la teva esquena.

Condició física del "Core"

Reforça la zona central del teu cos, millorant la teva resistència i estabilitat

Millora
corporal

Corregeix i millora els hàbits posturals, creant una base sòlida per a la teva salut física

Reducció de
l'estrès

Connecta amb tu mateix, alliberant-te de l'estrès centrant-te en les sensacions positives dels teus moviments.

Reformer
amb Grups Reduïts

Horari

Divendres
16.45 a 17.30

Avantatges Principals

Alguns dels avantatges principals de practicar l’activitat de Pilates Reformer en grups reduïts són:

La dinàmica de grup proporciona un entorn social i motivador, incentivant la persistència i l’entusiasme en la pràctica regular del Pilates
Malgrat ser en grup, els instructors poden oferir atenció més personalitzada, ajustant els exercicis segons les necessitats individuals dels participants.
En un grup reduït, és possible adaptar els exercicis per satisfer les necessitats i objectius específics de cada grup i de cada persona dins del grup, oferint una varietat que manté l’interès per a tothom.
La dinàmica de grup fomenta un esperit d’equip i col·laboració, creant una sensació de comunitat entre els participants
Amb grups més petits, és més fàcil mantenir la concentració en els exercicis, ja que l’atenció de l’instructor es pot distribuir més efectivament.
Els grups reduïts permeten adaptar els exercicis per a diversos nivells de condició física i habilitat, proporcionant una experiència més personalitzada.
En comparació amb grups més grans, un ambient de grup reduït pot ser més relaxat i propiciar un intercanvi més estret entre els participants.
La observació dels altres membres del grup pot oferir oportunitats d’aprenentatge addicionals i inspiració per millorar la pròpia pràctica.

Inscripció al Grup Reduït de Pilates Reformer

Reformer Individual

Horari

Divendres
16.45 a 17.30

Crea una connexió més profunda amb el teu cos. En el nostre compromís amb el teu benestar total, oferim sessions personals de Pilates Reformer, una experiència única dissenyada exclusivament per a tu. Aprofita al màxim aquesta oportunitat de connectar amb el teu cos d’una manera personal, guiat per un professional altament qualificat.

Avantatges Principals

Cada sessió es personalitza específicament per respondre a les teves necessitats individuals, objectius i nivells de fitness.
Amb la nostra atenció one-to-one, obtindràs una guía personalitzada, centrant-nos exclusivament en el teu progrés i desenvolupament
Cada moviment es revisa amb detall, assegurant una execució correcta i evitant possibles lesions
La teva dedicació es traduirà directament en resultats més ràpids i una millora més efectiva de la teva forma física.
Les sessions personals ofereixen la flexibilitat de programar les teves sessions segons la teva disponibilitat, assegurant una integració fàcil a la teva rutina diària.
Des del primer moment fins a l’últim, el professional qualificat es centra en tu, assegurant-se que cada moviment contribueixi al teu benestar general.

Inscripció Individual a l'activitat de Pilates Reformer

Reformer Junior

Horari

Divendres
16.45 a 17.30

Al Gimnàs Gimbe, reconeixem la importància de cuidar del benestar físic des d’edats joves.
El Pilates Reformer emergeix com una eina excepcional per abordar i prevenir problemes d’esquena i posturals que poden manifestar-se durant l’adolescència.
Descobreix com aquesta pràctica ofereix beneficis significatius per als joves a partir dels 12 anys

Avantatges Principals

Molts joves experimenten canvis en la seva postura a mesura que creixen. Les sessions de Pilates Reformer es centren en reforçar els músculs que suporten una postura correcta, contribuint a un desenvolupament òptim.
Amb l’augment d’activitats sedentàries i l’ús freqüent de dispositius electrònics, els problemes d’esquena són cada vegada més comuns entre els joves. El Pilates ofereix exercicis específics per reforçar la musculatura de l’esquena i millorar la salut de l’esquena.
Introduir el Pilates a una edat jove estableix hàbits saludables que poden durar tota la vida. Aprendre la importància de la consciència corporal i la pràctica d’exercicis adaptats a les necessitats individuals és fonamental per al futur benestar.
Per als joves que practiquen esports, el Pilates pot millorar la força, la flexibilitat i la coordinació, contribuint a un rendiment esportiu més eficaç i reduint el risc de lesions.
Aquesta pràctica ofereix als joves l’oportunitat de connectar amb el seu cos a mesura que experimenten canvis físics. La consciència corporal desenvolupada mitjançant el Pilates es converteix en una eina valuosa en el seu creixement.

Inscripció a l'activitat de Pilates Reformer Junior

Experiència i innovació

Coneix el nostre

equip tècnic

A Gimnàs Gimbe, estem orgullosos de l’equip tècnic altament qualificat, que guiarà les teves sessions de Pilates Reformer. Amb més de 20 anys d’experiència en el món del Pilates, els nostres tècnics aporten una comprensió profunda i una habilitat excepcional.

Nom del tècnic

Detalls Perfil

Nom del tècnic

Detalls Perfil

Nom del tècnic

Detalls Perfil

Nom del tècnic

Detalls Perfil

Molt més que dirigir sessions

L’equip tècnic combina l’experiència consolidada amb la passió innovadora, assegurant que cada sessió sigui una oportunitat d’enriquiment personal i físic. Amb un compromís compartit amb el teu benestar, l’equip tècnic està dedicat a proporcionar sessions de Pilates Reformer que no només transformin físicament, sinó que també enriqueixin la teva experiència en cada classe.

Les seves titulacions internacionals no només reflecteixen un compromís amb l’excel·lència, sinó que també són un testimoni del seu continu interès per aprendre i evolucionar. Així, hem abraçat les noves perspectives del mètode Garuda, que ofereix excel·lents evolucions, enriquint la nostra pràctica i fent-la més holística.

Aquest equilibri entre l’experiència consolidada i la voluntat constant de millora ens permet oferir una experiència de Pilates que no només està arrelada en la tradició, sinó que també és avantguardista i adaptada als nous corrents de benestar físic.

PREGUNTES

FREQÜENTS

El Pilates Reformer és una forma d’exercici que utilitza una màquina especialitzada anomenada Reformer. Aquesta màquina està dissenyada per proporcionar resistència variable i suport per a una àmplia gamma d’exercicis de Pilates, amb l’objectiu de millorar la força, la flexibilitat, l’equilibri i la postura.

El Pilates Reformer ofereix una gran varietat de beneficis, incloent la millora de la força i la flexibilitat muscular, la correcció de desequilibris posturals, la prevenció de lesions, la millora de la coordinació i l’equilibri, i la promoció de la consciència corporal i la respiració.

El Pilates tradicional es realitza principalment a través de mat, mentre que el Pilates Reformer utilitza una màquina especialitzada que proporciona resistència variable i suport. Tot i que comparteixen els mateixos principis fonamentals, el Pilates Reformer pot oferir una experiència d’entrenament més dinàmica i desafiadora.

Els nivells de Pilates Reformer van des de principiants, intermedis i avançats. Es important realizar una sessió d’orientació prèvia per tal de poder oferir-te el grup adaptat a les teves necessitats i habilitats.

Pots contractar les sessions de Pilates Reformer a través del nostre lloc web o visitant la recepció del centre.

Es recomana portar roba còmoda que permeti el moviment lliure del cos, com ara pantalons eomodes i samarretes. També és important portar mitjons antilliscants per a un millor agafament al Reformer, així com una tovallola per al suor i una ampolla d’aigua per mantenir-se hidratat durant la sessió.

La disponibilitat d’horaris serà notificada un cop finalitzada la sessió d’orientació depenent del nivell del participant, ja que hi ha vàries opcions d’horaris per cada un dels nivells disponibles.

Les sessions de Pilates Reformer es realitzen en grups reduïts, amb un màxim de 5 persones per classe. Cada sessió té una durada de 50 minuts, proporcionant una experiència personalitzada i enfocada en els objectius individuals de cada participant.

Sí, el Pilates Reformer està obert a persones de tots els nivells de condició física i experiència en Pilates. No obstant això, per garantir una experiència òptima i segura, requerim que tots els nous participants facin una sessió individual de valoració i orientació abans d’unir-se a un grup. Això ens permetrà adaptar la classe a les teves necessitats i nivell de condició física, garantint una experiència de Pilates Reformer adaptada i efectiva.

Per recuperar sessions perdudes de Pilates Reformer, si us plau, posa’t en contacte amb el teu professor de classes, ell/a t’informarà de la disponibilitat de places del teu nivell per tal de poder recuperar aquelles sessions perdudes.

ACTIVITAT DESTACADA DEL MES D’OCTUBRE

.

Al Club Gimbe, oferim classes de Reformer amb un màxim de 5 persones per sessió. Això ens permet oferir un servei d’alta qualitat a un preu insuperable.

 

El Reformer és l’aparell de Pilates per excel·lència.

Ofereix una gran varietat d’exercicis i proporciona un treball muscular concèntric i excèntric en un mateix moviment, un alineament múscul-esquelètic, i un treball ideal per les articulacions degut a la mancança d’impactes. A través de  resistències es pot afegir més o menys intensitat a l’entrenament.

Alletament recomanat per persones amb problemes d’esquena i posturals, a part de  ser una activitat ideal per complementar els teus entrenaments cardiovasculars, atlètics o de rehabilitació.

Aquestes sessions son molt complertes ja que el Reformer dóna moltes possibilitat de treball.

 

Pilates Reformer

Omple el següent formulari amb les teves dades i el teu horari preferit i ens posarem en contacte per incorporar-te als grups de Pilates Reformer.

Enviant el següent formulari acceptes la nostra Política de Privacitat.