4 tips NO alimentaris que ajuden a cuidar la teva alimentació

En plenes vacances de la majoria de gent des del servei de dietètica, us volem explicar que a part d’alimentar-vos bé i gaudir menjant hi ha molts altres aspectes a tenir en compte per tenir cura de la salut!

— Tip número 1: Cuidar les relacions socials! Gaudeix de la teva gent i del temps en família, aprofita per veure a algú que fa temps que no veus i gaudeix d’aquestes estones.

— Tip número 2: Estigues en contacte amb la natura, ja que ajuda a reduir els nivells d’estrès. Gaudeix d’activitats a l’aire lliure i

— Tip número 3: Crea rutines i intenta anar al ritme de la llum del sol. Si ets lleves quan es fa de dia, sopes abans que es faci de nit i vas a dormir de seguida que es faci fosc, estaràs regulant el teu ritme circadiari i això és fonamental per tenir un bon estat d’energia.

— Tip número 4: Mou-te! El moviment ha de formar part de nosaltres, aprofita les vacances per estar actiu i alhora també descansar quan el cos t’ho demana.

 

Si segueixes aquests consells menjar bé, amb sentit i per la gana que tens et serà més fàcil perquè la salut forma part d’un tot i tot suma!

T’animem a fer-ho I A ACABAR DE GAUDIR DE L’ESTIU!!!

Laura Pérez

Dietista-Nutricionista de DiR Gimbe, Col. 773