Tallers d’alimentació saludable

Finalitzen amb èxit els tallers impartits als centres educatius de Manresa

Des de l’any 2012, el servei de Dietètica i Nutrició del club impartim els tallers d’alimentació saludable a les escoles, instituts i centres educatius de Manresa a través de la unitat de Sanitat de l’Ajuntament de Manresa.

Aquest curs escolar els tallers han estat impartits per la Carla Orriols @nutrik_nutricio. Aquests que tenen diferents temàtiques i s’adapten a les diferents edats, ajuden a infants i adolescents a prendre consciència de la importància de seguir una alimentació saludable i de com fer-ho a més de donar a conèixer els perills de consumir habitualment certs productes i donar a conèixer alternatives més saludables.

Des d’Alternatura creiem que és molt important l’educació alimentària i nutricional des de la infància, i per això estem molt satisfets de poder desenvolupar aquesta tasca i esperem poder seguir oferint aquest servei durant molts anys més.

Si entreu als enllaços, podreu veure fotos d’alguns d’aquests tallers:

Si ets de fora de Manresa i t’agradaria que impartíssim alguns d’aquests tallers en algun centre educatiu del teu poble o ciutat,  no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres!

Carla Orriols

Nutricionista d’Alternatura — DiR Gimbe.